thomas510 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 witam posiadam audi a4b5 98r v avant 1.8 .Mam pożyczony kabel od znajomego jakiś chińczyk kkl .Mam problem z podłaczeniem go używam windows 7 steowniki z vcds mam pobrane.Podczas łaczenia wywala komunikat interfejs nie znaleziono.To jest wina taniego kabla czy po prostu robie coś nie tak Na innym programie normalnie łacze sie z samochodem
Undisclosed Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Wejdź menedżera urządzeń, porty com, właściwości znajdującego się tam usb serial port (com X) - gdzie x to obecny port com, ustawienia portu, zaawansowane i zmień na com 1-4 a następnie wybierz ten sam port w vcdsWysłane z mojego Galaxy S5 przy użyciu Tapatalka
Undisclosed Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Vcds 1.0; vcds 1.2; vag com 311; vag com 409 z czego dwa ostatnie na wirtualnym xpWysłane z mojego Galaxy S5 przy użyciu Tapatalka
thomas510 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Witam miałem chwilowy problem z internetem mam laptopa z systemem windows 7 64bitowy program jaki mam na laptopie to vcds pl v11.11 jest jakaś możliwość odpalenia tego programu na moim windowsie bez wirtualnego xp ewentualnie jaka wersja współpracuje z tym systemem . Uzywałem cały czas program polski vag v 4,9 ale teraz kiedy chce go uruchomić problem wywala komunikat cannot change visible in onshow or onhide .Chciałem sprawdzić kablem kkl auto bo chwilami trace moc i nie chce się wkręcać powyzej 3000 obrotów. Problem występuje tylko czasem .
Galetto Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 A masz do niego odpowiedni kabel hex-can? Bo taka wersja na KKL nie działa.
pawlos23 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 tu masz wszystko pobierz paczkę zainstaluj VC ADD wg instrukcji potem wybierz odpowiedni port 1-4
Rekomendowane odpowiedzi