alan19971207 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Siemanko ☺ chciałbym zapytać co można zrobić żeby poprawić wygląd mojej Audiczki ☺ nie lubię dużych bumperów i ogólnie nie lubię przepychu ☺ myślałem nad lotką na klapę i listwami od S4 ? ogólnie mam amortyzatory obniżające Cayabe i na lato zakładam dystanse ☺ podsyłam kilka zdjęć i proszę o komentarze co jeszcze widzicie w niej? ☺ Edytowane 7 Marca 2017 przez alan19971207
august Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Jeśli ramkę górnego grilla masz w czarnym, to może warto dolną też machnąć? Niejednolicie jest trochę.
alan19971207 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Teraz, august napisał: Jeśli ramkę górnego grilla masz w czarnym, to może warto dolną też machnąć? Niejednolicie jest trochę. też nad tym myślałem a czym to najlepiej pomalować?
august Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Tania i nietrwała wersja: plastdip. Kilkanaście zł i trochę pracy. Zabieg odwracalny i nietrwały. Droższa, nieodwracalna i pro: Oddać grill do lakiernika, żeby pomalował ramkę. Przygotuje, pomaluje i zabezpieczy. Koszt około 120zł
alan19971207 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Teraz, august napisał: Tania i nietrwała wersja: plastdip. Kilkanaście zł i trochę pracy. Zabieg odwracalny i nietrwały. Droższa, nieodwracalna i pro: Oddać grill do lakiernika, żeby pomalował ramkę. Przygotuje, pomaluje i zabezpieczy. Koszt około 120zł lepsza opcja oczywiście oddać do lakiernika dzięki za info
3r4 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 4 godziny temu, august napisał: Tania i nietrwała wersja: plastdip. Kilkanaście zł i trochę pracy. Zabieg odwracalny i nietrwały. Droższa, nieodwracalna i pro: Oddać grill do lakiernika, żeby pomalował ramkę. Przygotuje, pomaluje i zabezpieczy. Koszt około 120zł nie wiem czy akurat plastidip jest tani, chyba mylisz z wszelkiego rodzajami bieda gum i plastilaków Poza tym wszystko zależy od ilości warstw i tego jak przygotujesz podłoże
dm88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Lotka na klapę, dokładki zderzaków, listwy drzwi i progi w kolor nadwozia, koniecznie przyciemnianie szyb (nie namawiam do przyciemniania przednich bocznych)
maryn_08 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 dołóż pakiet s line i będzie malina
Pawel125R Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Lipa według mnie. Wystarczą boczne listwy w drzwi od S i już. Można też dać większe nakładki na wydech jeśli masz Ori. Idealnie pasują od Volvo XC60
Rekomendowane odpowiedzi