Misiek na masce Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Witam, mam pytanie odnosnie mojej audi. Problem jest taki ze , jezdzilam rano bylo wsYstzystlo dobrze. pojechalam na myjnie umalam ja , wyhechalam i przestal jechac. Probowalam odpalac to strasznie nim telepie i jest duzo dymu z wydechu. Po otworzeniu maski dymi rowzniez z plecionki. Podlaczany byl do komputera i zadnych bledow nie pokazal. Licze na szybkie odpowiedzi. Uwaga moderatora: Proszę używać polskich znaków i składni. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy. - temat przeniesiony Edytowane 13 Marca 2017 przez kamil-vag
szczepanstjepan Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Odłącz wężyk od EGR, pewnie się zaciął zawór sterujący lub sam EGR.
Misiek na masce Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Juz znalazlam przyczyne. Na 1 i 2 zaworze nie laczyla kostka od pompowtryskow, trzeba bylo te blaszki w kostkach odgiac teroche, i teraz juz wszystko gra.
Emaros Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Dnia 17.03.2017 o 17:03, Misiek na masce napisał: Juz znalazlam przyczyne. Na 1 i 2 zaworze nie laczyla kostka od pompowtryskow, trzeba bylo te blaszki w kostkach odgiac teroche, i teraz juz wszystko gra. Jak sie do tych kostek dostać no tez mam podobny problem a jestem troszke zielony w tym temacie
Misiek na masce Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Musisz odkręcić pokrywe głowicy i tam bedziesz mial te kostki.
Rekomendowane odpowiedzi