Szymon Volt Kosiba Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Witam Kolegów! Odkladalem naprawy aż w końcu mnie pokaralo. Rozladowuje mi akumulator i to dość mocno. Po 14h na postoju auto ledwo odpala. Akumulator wymieniony w zeszłym roku. Cele w aku były sprawdzane- jest ok. Jakiś czas temu lutowalem kable między buda a drzwiami kierowcy bo miałem uszkodzone kable. Dodatkowo wymieniłem silniczek tylnej wycieraczki i nie wpialem lampki na tylnej klapie. Dodatkowo wyskoczył AIRBAG a poprzedni właściciel upieral się, że auto bezwypadek. Co to może być? gdzie szukać? na co zwrócić uwagę? Przy włączeniu tylnej wycieraczki w radiu pojawiają się zakłócenia, szumy. Z góry dziękuję za pomoc i szerokości wszystkim Edytowane 12 Marca 2017 przez Szymon Volt Kosiba
lukaszooo Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 podstawy elektroniki, zrób tak : Co do airbaga to sprawdz błędy i bedziesz wiedział o co chodzi.
Szymon Volt Kosiba Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 Dzięki za sugestie. zabiorę się za to w weekend. Jeśli chodzi o AIRBAG to błąd poduszki w fotelu kierowcy. Utlenione kable?
Rekomendowane odpowiedzi