Lumiox00 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam. Mam problem z moim audi a4 b5 sedan. Mianowicie zauważyłem z przodu pod dywanikiem pasażera znaczne ilości wilgoci. Na 99.9% jest to wina zablokowanego spływu.. Tylko właśnie którego? Jestem zielony w tym temacie.. Bardzo proszę was o szczegółową pomoc w tym problemie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
bialy986 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Maska w górę,w tej wnęce gdzie masz akumulator są 2 odpływu.Zapewne masz tam wsadzone gumy w kształcie lejka,które się pozapychaly.Wywal je od razu i problem zniknie ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Lumiox00 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki kolego! Już idę do samochodu to ogarnąć.
Unf Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Ja dlugo walczylem z woda pod dywanem kierowcy i pasazera za kierowca. Okazalo sie, ze to wina uszczelki po ECU. Gdyby to nie byla wina odplywow pod akumulatorem to potem sprawdz to
Lumiox00 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Okej. Wczoraj nie chciało mi się tego rozbierać, więc dziś wieczorem do tego zajrzę. Dzięki za wskazówkę!
pdk Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 a masz rynienke na filtrze kabinowym? tamtedy tez woda potrafi leciec i wlasnie jest mokro pod pasazerem zatkane odplywy/linka maski/uszczelka ecu -> raczej woda pod nogami kierowcy najlepiej sprawdzic wszystko
ŁukaszPłock Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 U mnie problemem była przerdzewiala ściana grodziowa pod akumulatorem dopiero jak wydlubalem rdzę zrobiła się dziura, zakleilem i wody nie ma
Rekomendowane odpowiedzi