Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SilV3RidE B6 / 19"RS6/ 193KM/ AirRide/ 320-288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki,nie rzucają się aż tak bardzo w oczy ;) ale glebę masz dobrą,powietrze robi swoje :) 

Opublikowano

Bardzo ładnie się spasowało wszystko! Autko wygląda kozacko! Bardzo mi się podoba!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna B6 z moich rejonów a jakoś jeszcze nie miałem okazji spotkać na drodze. Zmiana hebli na duży + ale te blaszki z S4 mogłeś sobie darować :thumbdown:

Po co o razu wymieniać całe zawiecho za 2K, wymień górę, końcówki drążków daj z lema, bo inne firmy mają inaczej wyprofilowane końce i obcina gumy na glebie

Opublikowano
  • Autor

a więc tak po zmianie hebli najwyższy czas na długo oczekiwaną lotkę s-line na klapę bagażnika, przy okazji wymiana 3 światła stop na nowe ori;)20170729_172312.jpg

20170729_163159.jpg

Dnia 26.07.2017 o 21:33, H4mm3R napisał:

Fajna B6 z moich rejonów a jakoś jeszcze nie miałem okazji spotkać na drodze. Zmiana hebli na duży + ale te blaszki z S4 mogłeś sobie darować :thumbdown:

Po co o razu wymieniać całe zawiecho za 2K, wymień górę, końcówki drążków daj z lema, bo inne firmy mają inaczej wyprofilowane końce i obcina gumy na glebie

dzięki za miłe słowo:hi:aż dziwne że nie widziałeś, jeżdżę do swojej wybranki wioskę koło Ciebie. Co do zawieszenia wybór padł jednak na zestaw mayle HD, na razie ciężko pisać o jakości bo przejechane dopiero 1kkm. Jedno jest pewne Nareszcie nastała cisza na nierównościach i brak wkurzającego trzeszczenia:decayed:

Edytowane przez Vagman

Opublikowano

Montowałem kiedyś MEYLE HD w A6 - jedyna wadą było to, że kiera ciężko wracała na początku, ale z czasem było coraz lepiej :P Ogólnie przejeździłem rok czasu i nic się nie działo :P Potem poszła w świat, kolega zakładał też w A6 i nie narzekał. 

Dupka teraz fajnie wygląda, też dałem nowy ori stop pod lotkę :P Nie powinien już blaknąć itd. bo lotka go ładnie przysłania przed słońcem ;)

To teraz czas na listwy S-line :thumbup:

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, kamil-vag napisał:

To teraz czas na listwy S-line :thumbup:

Listwy prędzej czy później wpadną na pewno, tylko nie wiem czy nie lepiej je będzie zostawić w kolorze auta.. No i bardziej mnie kuszą s4 niż s-line ( te pierwsze o ile się nie mylę są szersze/bardziej odstające)

Opublikowano

Hehe wszystko zależy od grubości portfela, ale od S-4 - fakt są bardziej zadziorne ;) 

Opublikowano

Będziesz robił remap ? Przydałby się aby 'wygładzić' program po dodaniu wydechu. B)

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, dekiel 13 napisał:

Będziesz robił remap ? Przydałby się aby 'wygładzić' program po dodaniu wydechu. B)

Dopóki nie padnie turbo i nie wpadnie coś "większego" to nie ruszam nic z programem.. Jedyną rzeczą jaką w ostatnim czasie poprawiłem/ dołożyłem jest rev limiter, o ile można mówić o "odcięciu w dieslu" :facepalm:to w połączeniu z kwasiakiem jest na prawdę zaskakująco:lol:

Edytowane przez Vagman

Opublikowano
  • Autor

Mała zapowiedz dziś odwiedził mnie kurier z taką oto przesyłką :decayed:

20170803_185554.jpg

Jak widać na załączonym zdjęciu zderzak.. Pytanie robić go na gładko czy tylko "zaspawać" wnękę tablicy rejestracyjnej?:mellow:

Opublikowano

Co masz na mysli pisząc "na gladko" ? Bo dla mnie na gładko to właśnie zaspawać wnęke na rejke :cool1:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, KoJ@K napisał:

Co masz na mysli pisząc "na gladko" ? Bo dla mnie na gładko to właśnie zaspawać wnęke na rejke :cool1:

myślałem zaspawać z dokładką, w jedną całość:hi:ale chyba już mi ta myśl przeszła przeglądając internety..:facepalm:

Opublikowano

Hmmm w przypadku przedniego zderzaka to za wiele to wyglądowo nie zmieni, jedynie wizualnie te bocZne szczeliny znikną. Zaspawaj rejke i bedzie lux :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 30.07.2017 o 15:37, Vagman napisał:

a więc tak po zmianie hebli najwyższy czas na długo oczekiwaną lotkę s-line na klapę bagażnika, przy okazji wymiana 3 światła stop na nowe ori;)20170729_172312.jpg

20170729_163159.jpg

Lotka z b7? U mnie po montażu tej z b7 jest identyczna przerwa pomiędzy szyba, a lotka. Ta z b6 dolega idealnie. Kleiłeś na klej do szyb czy na taśme?

Opublikowano

Psiknij na czarno ten dyfuzor na tylnym zdesiu i będzie cacy :naughty:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.09.2017 o 20:02, kufel26 napisał:

Lotka z b7? U mnie po montażu tej z b7 jest identyczna przerwa pomiędzy szyba, a lotka. Ta z b6 dolega idealnie. Kleiłeś na klej do szyb czy na taśme?

Tak lotka z B7, na kleju jest większość doradzała na taśmie ale jakoś się "dygałem" Kiedyś w a3 zrobiłem lotkę na kleju i trzyma do dziś więc zostałem przy sprawdzonej metodzie:)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.09.2017 o 20:05, KoJ@K napisał:

Psiknij na czarno ten dyfuzor na tylnym zdesiu i będzie cacy :naughty:

może się zdecyduję, ale to już po zimie :decayed:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic sie tutaj nie działo, to trochę odświeżymy... :hi:

w ostatnim czasie robiłem przegląd poduszek oraz przewodów, w między czasie wystawiłem swój kompresor viair 380c na sprzedaż, ku mojemu zdziwieniu bardzo szybko znalazł nowego właściciela:). Więc ja musiałem rozejrzeć się za czymś nowym, obowiązkowo musiały być już dwa:wink:. Następnego dnia po sprzedaży poprzednika do drzwi zadzwonił kurier z przesyłką 

viair444.jpg

co prawda zabudową nie można tego nazwać, ale myślę że wyszło całkiem przyzwoicie :D Przy okazji wpadły dwa dodatkowe odwadniacze, oraz wejście na przewód pompowania kół

zabudowa.jpg

Edytowane przez Vagman