Kosmita Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ktoś już sprawdzał czy magnesowa antena CB utrzyma się na nadwoziu b9? Podobno przez aluminiowe nadwozie się nie da.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchpl Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W dniu 14.03.2017 o 14:17, Kosmita napisał: Ktoś już sprawdzał czy magnesowa antena CB utrzyma się na nadwoziu b9? Podobno przez aluminiowe nadwozie się nie da.. @Kosmita sprawdzałeś może jak z magnesową anteną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 9 godzin temu, switchpl napisał: @Kosmita sprawdzałeś może jak z magnesową anteną? Sprawdzałem. Trzyma się niby ale jakoś słabiej. Porównywaliśmy na spocie. I na b7 ta sama antena trzymala mocniej. Ja już całkiem przeszedłem na elektronikę i używam tyko yanosika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchpl Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ok, kumam. A masz yanosika w telefonie czy GT/GTR? Chciałem trzymać telefon w podłokietniku bo mam tam ładowanie i nie wiem jak to ogarnąć na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 3 minuty temu, switchpl napisał: Ok, kumam. A masz yanosika w telefonie czy GT/GTR? Chciałem trzymać telefon w podłokietniku bo mam tam ładowanie i nie wiem jak to ogarnąć na razie W telefonie. Ja sobie kładę telefeon w prawym miejscu na kubek i wszystko widzę, "patrzy" na mnie. A tak naprawdę wystarczy, że słuchasz to Ci zawsze powie jak coś ważnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchpl Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Oke, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi