Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podświetlany tylny znaczek (emblemat)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pytałem z ciekawości , u mnie nie założe bo mam czarny znaczek , nie chce żadnych chromów na aucie.

chyba że Tomi zrobi Black edition wtedy sie skusze :)

Opublikowano
  • Autor

No niestety... narazie tylko taka wersja jest dostępna.

Co prawda znaczki z pierwszej partii już się skończyły ale mam już kolejne znaczki i będą one dostępne w sposób ciągły. Cena jak wspominałem wcześniej uległa zmianie. Info na początku tematu.

Prośba do osób mających już zamontowany znaczek jako dodatkowe światło STOP (lub inaczej) : zróbcie parę dobrych fotek i wklejcie je w tym temacie.

Oczywiście wszystko jest możliwe i nie przekreślam opcji produkowania tych znaczków w innych odmianach kolorystycznych powłoki zewnetrznej z tym, że nie teraz. Też zastanawiałem się nad wersją dla samachodów bez chromu i tutaj pytanie: ma być czarny połysk, czarny mat czy chrom w wersji "black" ??

Opublikowano

dla mnie czarny mattttttttttttttt lub ewentualnie czarny chrom choć mój mózg nie jest w stanie sobie tego wyobrazić

Opublikowano

nie no w sumie do b5 może pasuje...

A to prawda że raczej jestem zwolennikiem ori rozwiązan.

Poprostu audi nie trzeba popprawiać :decayed:

Pozdrawiam

Opublikowano

a nie mówiłem ??? słuchaj starszych :tongue4:

pozdro dla ciebie :wink4:

Opublikowano

min_310120091642578.jpg

Tak to wygląda u mnie ;) :gwizdanie:

Opublikowano

Na B6 fajnie się to prezentuje :wink4:

Opublikowano

Trzebaby się zastanowić nad trwalszą powłoką chromowaną - u mnie juz w dwóch miejscach są odpryski... :disgust:

Opublikowano

A to tak samo od siebie Ci odprysło ?

Opublikowano

Nie wiem, chyba. Dzisiaj przy myciu zauwazyłem...

Opublikowano

Bo myslałem że może ktoś lekko czymś uderzył i stąd ten odprysk.

Opublikowano
  • Autor

I to jest to, czego obawiałem sie najbardziej a mianowicie trwałość tej powłoki...

Osoby, które znaczek mają i stwierdzą, że coś się dzieje nie tak z tą powłoką proszę o kontakt na PW - oczywiście wymienię wszystkie wadliwe znaczki, bo to nie może tak być, że ta powłoka jest nietrwała. Znaczki, które mam obecnie ponoć są lakierowane podwójnie i takie tam - ponoć nic nie powinno sie z tym dziać, ale tak też miało być z tymi pierwszymi znaczkami z serii próbnej a z tego co widzę to tak nie jest... Nie wiem jak przetestować trwałość tej powłoki i jak ją dodatkowo zabezpieczać - z racji tego, że powłoka chromu musi być bardzo cienka aby spełniała swoja funkcje "lustra fenickiego" dodatkowo jest zabezpieczana lakierem bezbarwnym i na znaczkach jest to robione lakierem używanym normalnie do malowania samochodów. Mam lakier, który z kolei jest używany do zabezpieczeń powłok w armaturze łazienkowej ale jest mocno agresywny i "gryzie" się z lakierem na znaczkach. W tym tygodniu spróbuje znaleźć jakieś rozwiązanie wspólnie z wykonawcą powłoki a póki co zmienią swój znaczek na ten które mam dostępne obecnie i spróbuje parę razy wjechać na myjnie - jak to wytrzyma, to powinno być trwałe i faktycznie nie powinny się dziać historie w stylu odpryskiwania czy schodzenia...

Opublikowano

a co z Black edition :naughty: ???

Opublikowano

nie no w sumie do b5 może pasuje...

A to prawda że raczej jestem zwolennikiem ori rozwiązan.

Poprostu audi nie trzeba popprawiać :decayed:

Pozdrawiam

Ale co ma piernik do wiatraka... Przecież to tylko znaczek na tylną klapę i wygląda jak ori, tylko że świeci... Naklejki z logiem klubu na aucie to też wiocha :?: Przecież nie ori... bez przesady z tym wieśniaczeniem...

Mnie sie podoba :good: Zarównoo na B5 jak i B6. Na B7 też by dobrze wyglądało :good:

Opublikowano

Zawsze się znajdzie ktoś komu się nie spodoba. Najważniejsze że większości się podoba :wink4: Teraz tylko poprawić jakość i można o tym pomyśleć :>

Opublikowano

to działa na stałe?

CZY MOZNA NAPRZYKŁAD POD ''STOP'' TO PODŁĄCZYC?

Opublikowano

Z zalozenia to ma dzialac jako dodatkowe swiatlo stop i tak tez wszyscy to podlaczaja,ale jesli ktos by chcial to mozna to i podlaczyc pod swiatla pozycyjne...

Opublikowano

panowie a moze zrobic cos w stylu przednich dziennych jak by komus sie udało :hi:

Opublikowano

Każdy może podpiąć jak mu pasuje. Na wiele sposobów można wmontować to w oświetlenie Audi.

Opublikowano

pod kierunki :kox: :kox: :kox: