Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Daytona Grey A6 C7 2.0TDI Q S-tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, execuiter napisał:

Ladna ale z tymi atrapami wydechow to audi przesadzilo, wygladaja jakby tam bylo conajmniej v6 lub v8, a tam tylko r4 i to jeszcze w dieslu ;)

Przod w a6 jest duzo bardziej agresywniejszy niz a4 b9

Moze i masz racje ze przesadzilo ale napewno lepiej to wyglada niz podwoja atrapa w passacie a tylko z jednej sie kopci:) Nie sadzisz? zreszta takie czasy ze plastiki i atrapy sa w modzie :)

Ogolnie A6 jest bardzi agresywna z pakietem s-line bo bez pakietow jest do bolu poprawna ;) 

Mi sie podoba, a to chyba najwazniesze :)

Opublikowano
  • Autor

Witam

400km zrobione i dzisiaj udalo mi sie zejsc ze spalaniem do 7.2 litra na 100 przy jezdzie bardzo ekonomicznej do max 110km na godzinke.

S-tronic bardzo mi sie podoba przyjemnie sie jezdzi ale albo mi sie wydaje albo przy zrzuceniu z D na S auto powinno jakos bardziej zwawo reagowac...a tutaj wrazenie mam, ze tylko krci wyzej obroty...wyprowadzcie mnie z bledu jesli sie myle.

Skrzynia jest do bolu poprawna, z tym ze tak jak kolega @Kosmita powiedzial lubi szarpnac...

Opublikowano

Ja niestety zdjęć nie widzę :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Norbas napisał:

Ja niestety zdjęć nie widzę :eusathink:

bo mi zablokowali abonament na fotosiku a czemu nwm

Opublikowano

Kolego popraw zdjęcia bo padły :D Bardzo jestem ciekaw tego autka :D

Opublikowano
  • Autor

juz powinno byc dobrze :)

Opublikowano

Miedzy trybami d a s jest taka sama szybkość przerzucania biegow. Ale przy dotknieciu oedalu gazu szybciej zrzuca w tym sensie ze wystarczy dotknac i on juz daje Ci obroty w mtorych masz najwiekszy moment. Nie musisz dawac pedalu gazu do podlogi zeby miec moc.  

Opublikowano
  • Autor

Też tak macie, że pierwsze dni tygodnie po zakupie auta byście najchętniej w nim spali? Czy tylko ja jestem jednym z porytych co każda chwilę chcą spędzać z nowym autem kiedy nadarzy się okazja :P

Opublikowano

Ładne autko i niechaj się sprawuje i cieszy :good:  Nie wiem czy 3.0 tdi byłbyś w stanie w pełni wykorzystać w Szwecji ;) 2.0 spokojnie tam starczy do normalnej jazdy, takie moje zdanie.  Tak w ogóle jakie tam macie ograniczenia ? 

5 minut temu, bartoooh napisał:

Też tak macie, że pierwsze dni tygodnie po zakupie auta byście najchętniej w nim spali? Czy tylko ja jestem jednym z porytych co każda chwilę chcą spędzać z nowym autem kiedy nadarzy się okazja :P

Nie tylko Ty :decayed:

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Norbas napisał:

Ładne autko i niechaj się sprawuje i cieszy :good:  Nie wiem czy 3.0 tdi byłbyś w stanie w pełni wykorzystać w Szwecji ;) 2.0 spokojnie tam starczy do normalnej jazdy, takie moje zdanie.  Tak w ogóle jakie tam macie ograniczenia ? 

Nie tylko Ty :decayed:

Bo już myślałem że tylko ja a kobita tylko warczy ciągle że w garazu siedzę. 

Ograniczeni w Szwecji są 

-autostrady max 120 przeważnie 110

-Krajowki do 90 najczęściej 80 

I drogie mandaty Xd

A 3.0tdi bym chciał ale jak pisałem podatek i ubezpieczenie by mnie zjadlo:/

Opublikowano

No. Ja pierwsza noc to siedxialem do 2 chyba heh i dlugo tak mialem, zw caly czas w aucie. A teraz nadal lubie nim jezdzic bardzo :) czasem przelatuje sobie po miescie ot tak.

Opublikowano

Gratulacje Audioli ;) 

Skad wziąłeś informację ze Twoje wazy 1990 kg ? ( papierowo ok 1760 kg podają )  Moje 3,0 TDI wazy  1865 kg ;) ( oczywiscie papierowo )

Ja u Siebie na spokojnie wykręcę spalanie poniżej  7 litów przy ekonomicznej jeździe  w trasie ......

Opublikowano
13 minut temu, Cuber napisał:

Gratulacje Audioli ;) 

Skad wziąłeś informację ze Twoje wazy 1990 kg ? ( papierowo ok 1760 kg podają )  Moje 3,0 TDI wazy  1865 kg ;) ( oczywiscie papierowo )

Ja u Siebie na spokojnie wykręcę spalanie poniżej  7 litów przy ekonomicznej jeździe  w trasie ......

No to i ja mogę mieć 7 l w trasie przy ekonomicznej jezdzie :) ale to taka jazda na nie dotykanie gazu i puszczanie gazu zamiast używania hamulców ;)

Opublikowano

Bez przesady .... KAMYK Świadkiem bo jechał ze mną i raczej zamulać na trasie nie zamulaliśmy  

Opublikowano

No dieselki jednak lepsze pod tym kątem. W benzynie to jest tak, że możesz oszczędzać 3/4 trasy, a jak później dasz rure to i tak spalanie będzie 12, 13l..

Opublikowano

ja swoim jak jadę normalnie to też mi spali 6,8-6,9 w trasie.. ale jak gnam to znacznie więcej.. w szczególności na 20tkach ;)

gratuluję zakupu, śliczny kolor :) niech się sprawuje, na pewno będziesz zadowolony :)

Opublikowano

piękna furka bez dwóch zdań !!!

Opublikowano
3 godziny temu, Cuber napisał:

raczej zamulać na trasie nie zamulaliśmy

e tam

jechałeś jak dziewica

:decayed:

nówka C7 jest prześliczna

przód i tył, bajka

ale ...

Zawartość dodana 1 minute later
Dnia 18.03.2017 o 12:44, bartoooh napisał:

nie ma navi

że co ?????

Edytowane przez Kamyk

Opublikowano

hehehehe i tak się kończy popisywanie na forum :))))) 

@Kamyk, chyba chodziło, że nie ma dużej navi.. :)

Edit2: Zwracam honor.. faktycznie nie ma Navi.. No to rarytasik nam się trafił :) heheh

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

aaaaa

no to tera to wszystko gro :wink: