Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Daytona Grey A6 C7 2.0TDI Q S-tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Kamyk napisał:

aaaaa

no to tera to wszystko gro :wink:

No właśnie jednak nie.. Chyba jej faktycznie nie ma. Ale właściciel dla żony kupił a żona może nie potrzebuje.. co się tam dziwić ;)

Opublikowano
47 minut temu, Kamyk napisał:

e tam

jechałeś jak dziewica

:decayed:

Chyba Ty ;)    

Opublikowano

Świetne auto. Ale z tym spalaniem trochę dużo. 3.0 TDI pali mi max 9,5 l a nie jeżdżę wolno. Przy prędkościach do 150 spokojnie mieszczę się w 8 litrach :) a tu 2,0 prawie tyle pali

Opublikowano

W C7 3.0tdi jest ekonomiczniejsze niż 2.0tdi. 3.0tdi (204,245,313) porównując do 2.0tdi sprzed lifta czyli 177km bez quattro w multi, spala ok. 1l/100km mniej. Potwierdzone niejedną trasą :wink: W polifcie 2.0tdi powinno być lepiej ze spalaniem bo jest S-Tronic, no ale z kolei dochodzi quattro. Ja w BiTurbo ostatnio nawet zrobiłem spalanie 6.1l/100 km:decayed: 

Graty fury !:banan:

Edytowane przez stifii

Opublikowano
  • Autor

@Cuber dzieki :) milo slyszec takie slowa:)

Co do spalania to powiem Ci, ze naprawde jak jezdze normalnie nie schodze poniezej 8-8,5 litra:/

przy jezdzie na emeryta wychodzi 7,2 na trasie okolo 90km :/

aaaa....i w papierach podaja 1992kg a na stronie biluppgifter.se oraz transportstyrlesen.se podaja 2005kg :o

@Kamyk sam sie zdziwilelem ze nie mam navi majac przyciski....ale nie potrzebuje jakos szczegolnie jestem dosyc zorientowany w terenie:D jak pisalem wczesniej wiecej jezdzi tym autem malzonka i szczerze ja interesuje ze pali jedzie skreca cofa.... 

8 godzin temu, Madas napisał:

piękna furka bez dwóch zdań !!!

dziekuje :)

9 minut temu, stifii napisał:

W C7 3.0tdi jest ekonomiczniejsze niż 2.0tdi. 3.0tdi (204,245,313) porównując do 2.0tdi sprzed lifta czyli 177km bez quattro w multi, spala ok. 1l/100km mniej. Potwierdzone niejedną trasą :wink: W polifcie 2.0tdi powinno być lepiej ze spalaniem bo jest S-Tronic, no ale z kolei dochodzi quattro. Ja w BiTurbo ostatnio nawet zrobiłem spalanie 6.1l/100 km:decayed: 

no co ja poradze:/ naprawde nie schodze ponizej 8 :D chyba ze sie wszystko ulozy i bedzie palil mniej:) 

55 minut temu, Pzwmichal napisał:

Świetne auto. Ale z tym spalaniem trochę dużo. 3.0 TDI pali mi max 9,5 l a nie jeżdżę wolno. Przy prędkościach do 150 spokojnie mieszczę się w 8 litrach :) a tu 2,0 prawie tyle pali

up

9 godzin temu, jedrekx napisał:

ja swoim jak jadę normalnie to też mi spali 6,8-6,9 w trasie.. ale jak gnam to znacznie więcej.. w szczególności na 20tkach ;)

gratuluję zakupu, śliczny kolor :) niech się sprawuje, na pewno będziesz zadowolony :)

jak bede w PL w maju mozna sie spotkac bo jestesmy z tego samego wojewodztwa....zobaczysz na zywo i moze dasz jakies porady XD

Opublikowano

Odzywaj się :)

Opublikowano

Bardzo ładna, s Line zewnętrzny z tym kolorem to mistrzostwo [emoji4][emoji4][emoji4]

Opublikowano

Autocentrum podało takie masy własne....

Audi podaje dla Avant quattro  3.0 TDI 1910kg  dla  quattro 2.0 TDI 1885 kg 

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, jedrekx napisał:

Odzywaj się :)

jak bede mial zamiar jechac do polski napewno pojawi sie PW przypuszczam ze bedzie to bardzo satysfakcjonujace 

21 godzin temu, Cuber napisał:

Autocentrum podało takie masy własne....

Audi podaje dla Avant quattro  3.0 TDI 1910kg  dla  quattro 2.0 TDI 1885 kg 

Nie orientowalem sie co podaje auto centrum:) Dane ktore napisalem sa danymi z karty jaka otrzymalem w salonie oraz informacje ktore znalazlem na stronie informacyjnej.

Dzisiaj zona mowila ze przyszedl dowod rejestracyjny wiec jak bede w domu za tydzien sprawdze

Dzis drugi raz zona jezdzila sama automatem(oprocz tego w pralni ktory ma opanowany perfekt) stwierdzila ze jazda tym autem nie meczy a wrecz odpreza....i dostalem op.e.dal ze wczesniej nie pomyslalem o aucie z taka skrzynia XD

Bardzo mile ze strony salonu, ze zadzwonili z zapytaniem czy jestem zadowolony z pojazdu czy satysfakcjonuje mnie ten zakup. W Polsce tez tak dbaja o klienta? tez przysylaja np kartki na urdziny? 

OT 

Moja poprzednia audi juz na sprzedaz :)

http://atteviks.se/Sok-Bil/Sok-begagnade-bilar/?carId=pv7zku3g

Opublikowano
Opublikowano

Dbają dbają. Szampanik, gratisy, ankieta, nawet po każdym telefonie do serwisu jest pytanie czy problem został rozwiązany..

Opublikowano
  • Autor

takie male/duze OT

Slyszeliscie o wzmacniaczach sygnalu kluczyka przez ktore kazdy lamus z podworka moze nam ukrasc nasze perelki z systemem KeyLess ? glosnio ostatnio o tym....troche sie obawiam ... wiadomo ze musialbym miec ogromnego pecha ale wiadomo "nigdy nie wiesz co cie spotka"

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Kosmita napisał:

Wejdz sobie w dział skradzione w na kazdy temat.. a to tak żebyś nie musiał szukać :)

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=LjyQmkPqhis

znam kazda sekunde tego filmu:)

Zamowilem w poniedzialek dodatkowa czujke na tylne drzwi w garazu i na brame garazowa(mam sensor ruchu ale nie dziala w trybie "w domu"), bo gdy jestem w domu wlaczam alarm na drzwi i okna w razie "W" troche sie obawiam. Mowia i pisza ze w Szwecji nie kradna ale od kiedy szwedzka polityka imigracyjna stala sie bardziej pojebana to troche sie boje :P 

Chetnie przeszukam forum

Opublikowano

Chowaj klucze do metalowego pudła wyłożonego folia aluminiowa ;)

Opublikowano

Fajną (czasem wkurzającą) opcję miała Laguna III GT, którą miałem. Jak zamknąłeś drzwi z pilota (karty), a nie z klamki lub odchodząc po prostu od samochodu, to wyłączałeś Hand Free i otworzyć mogłeś tylko również z pilota.. Jak zamknąłeś klamką to i otworzyć mogłeś z klamki..

I inna sprawa, która mi się podobała - samochód się zamykał jak odchodziłeś z kartą od samochodu.. nie trzeba było nic naciskać..

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

fotki znowu nie działają

Opublikowano

Jest opcja instalacji dodatkowego odciecia zaplonu, ktory jest deaktywowany dodatkowym pilotem ( nic nie naciskasz musisz go miec przy sobie jak orginalny kluczyk ), podobno dziala to na innym pasmie bardzo trudnym do wykrycia i znalezienia ( nie musi przesylac takiej duzej ilosci informacji jak oryginalny keyless  ). Oczywisice jak sie upra to i tak ukradna, ale zawsze to jakies zaskoczenie/dodatkowe zniechęcenie do samochodu zeby sie odpier.... 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, eskal napisał:

fotki znowu nie działają

Wrócę z trasy to naprawie pierdzielony fotosik:/

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎22 o 23:08, bartoooh napisał:

od kiedy szwedzka polityka imigracyjna stala sie bardziej pojebana to troche sie boje :P 

Zapytaj Szwedów jak chronią swoje samochody przed tobą :hi: