Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prawo jazdy kat. C i C+E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak w Łożmy

Opublikowano

Wypowiem się też Ja - ostatnio byłem i pytałem się o samo C kat. , koszt 2000 zł kurs , 150 zł lekarz na miejscu , 150 badania psychologiczne , później teoria + praktyka 300 z hakiem , co do zapotrzebowania na kierowców , w moim regionie przyjmują kierowców bez doświadczenia , najłatwiej dostać się na kierowce do Biedronki ( <- pojeździsz trochę na solówce i później robisz C+E i jeździsz ) 

Opublikowano

W Polsce brakuje kilkudziesięciu tysięcy kierowców samochodów ciężarowych. Pracę na pewno można znaleźć ( zależy na jakich warunkach ).

Tak jak napisał .Pablo. pracodawcy wolą przuczyć nowego kierowcę niż nie zarabiać na samochodzie który stoi bezużyteczny.

Opublikowano
  • Autor

prace to ja bym miał od zaraz tylko uprawnień brak

Opublikowano

no w naszych rejonach ukrainców biora ....... ja majac HDS (32 T) Adr-y i C+E jezdze na solowce bo lepiej płaca :kwasny:

Opublikowano
10 godzin temu, Adam :) napisał:

no w naszych rejonach ukrainców biora ....... ja majac HDS (32 T) Adr-y i C+E jezdze na solowce bo lepiej płaca :kwasny:

Firmy nie do końca są zadowolone z Ukraińców. Kilka przykładów duża firma w Tychach ok 40 Ukraińców z tego 20 miało taki sam numer prawojazdy Hahaha,  druga firma Kraków 2 razy mieli przypadek ze Ukrainiec sprzedał towar auto zostawił otwarte na parkingu i słuch o nim zaginął. Nie twierdzę że każdy Ukrainiec źle jeździ czy kantuje ale wystarczy jeden taki i firma ma poważny problem. 

Opublikowano
  • Autor

badania zaliczone . za c i c+e zapłaciłem 2900zł.  teraz czekam na pierwsza jazde

Opublikowano

Współczuję :D

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎30 o 21:01, rafal9119 napisał:

badania zaliczone . za c i c+e zapłaciłem 2900zł.  teraz czekam na pierwsza jazde

Napisz po pierwszych jazdach jak wrażenia.

Jeździłeś kiedyś samochodem ciężarowym ?

Opublikowano
  • Autor

samochodem ciężarowym nigdy nie jeżdziłem . Dość fajnie mi sie jeżdziło . jak narazie to miałem tylko taki wstepna przejażdzke 

Opublikowano

Nie pomyliło Ci się o tysiąc? Coś tanio... u mnie w regionie 2100 samo C kosztuje i 1900 E do C... do tego kwalikikacja którą akurat robie 2300 i badania do kwalifikacji 400.
Opublikowano

Ile godzin trwa kurs kategorii C+E ?

Ile godzin kwalifikacja ?

Opublikowano
  • Autor

Nie pomylilo mi sie w naszych stronach tyle bora 2900. Dotego lekarz 150 i psycho 150zl. Wyjezdzilem juz 6 h we wtorek kolejna

Opublikowano

No to git im taniej tym lepiej :) jak idzie jazda? Nie jest tak trudno jak mogłoby się zdawać co?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Warto mieć

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Zawartość dodana 0 minutes later

Lepiej zarobić 2000 euro niż 1300 netto na rękę

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No już nie przesadzajmy 2000 euro na początek to nikt Ci nie da... no chyba że z kabiny przez miesiąc nie wyjdziesz...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

kurcze niezle 2900 kpl :P tak jak ktoś wspomnialem u mnie samo C+E 1800 :P

Opublikowano
  • Autor

Duzo placicie. pierwsze 15 o minut to troche ciezko bylo ale teraz to juz z gorki. I

Opublikowano

Poczekaj na łuk do tyłu c+e?

Opublikowano
6 minut temu, mech15 napisał:

Poczekaj na łuk do tyłu c+e?

Pikuś - kwestia wprawy ☺☺☺

Z naczepą oczywiście.  Z przyczepą cofanie to jest wyzwanie , ale oczywiście do opanowania. 

Edytowane przez jacek70