czarny007 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Mam problem......zauważyłem że pomiędzy panelem radiowym(duże jak w np,a6..sorry nie znam nr )a panelem klimatronica lekko w szczelinach wydostaje się płyn..konsystęcja lekko klejąca i klor zielonkawy ..domyślam się że to z nagrzewnicy ale nie jestem tego pewien..zanim zacznę szukanie wolę zapytac was o to..pozdrowieni
krzyniek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 sprawdź jakim płynem masz zalany układ chłodzenia, jak zielony to będziesz miał pewność że to z nagrzewnicy, słodki jest ?
grzanek85 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale płyn chłodniczy ale jak lekko klejący to raczej gaz z klimy
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja też obstawiam, że to coś z układu klimy
czarny007 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 dziękówa chłopaki..to klima,,jadę jutro na sprawdzenie tematu więc jak rozwiążę temat to napiszę co tam siedzi .pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi