kred Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 potrzebuje fotek (najlepiej w duzej rodzdielczosci) tylnej kanapy a4 sedan bez oparcia sama blacha z perspektywy wnetrza i bagaznnika. mam wywalona jakas dziure na samym sierodku wyglada to nie sympatycznie(pocieta powyginana blacha jakby ktos cos wyciagał) i na dodatek to wszystko piszczy!!!!
dark79 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 dziura na środku to pozostałość po worku na narty, pewnie poprzedni właściciel wycinał, a czy masz dziure jak rozłożysz podłokietnik z tyłu???
kred Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 za podlokietnikiem faktycznie jest dziura przykryta materialem z poarcia ale jest. cos musze z tym zrobic bo wyglada to okropnie - czekam na sugestie
Hincó Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Pewnie poprzedni właściciel wczesniej miał B3(B4?) bo tam były takie dziury fabrycznie z tego co widzialem Jedyna rada to chyba nowe oparcie kupić, albo do tapicera oddac może coś na to poradzi..
dark79 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 cos musze z tym zrobic bo wyglada to okropnie - czekam na sugestie myśle ze chodzi Ci o ta blache ale od strony bagażnika, wiec na twoim miejscu wymierzyłbym ile to ma (chodzi mi o całą blache) i kupił kawałek ciemnej wykładziny i przyklejł lub przykręcił
adadur Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 No co wy już w B3 było to ładnie wykończone od strony bagażnika taką zakładką na rzepy. kolego dawaj fotki bo może ktoś tam trochę porzeźbił.
mydlo Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 No co wy już w B3 było to ładnie wykończone od strony bagażnika taką zakładką na rzepy. kolego dawaj fotki bo może ktoś tam trochę porzeźbił. Ja w B3 mam za kanapą zbiornik paliwa więć o żadnym przejściu do bagażnika nie ma mowy :twisted: Moim zdaniem może ktoś sobie soobwofera zapodał za siedzeniem :twisted:
kred Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 jutro dorzuce fotki tej blachy -moze da rade ja wymienić
adadur Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 No co wy już w B3 było to ładnie wykończone od strony bagażnika taką zakładką na rzepy. kolego dawaj fotki bo może ktoś tam trochę porzeźbił. Ja w B3 mam za kanapą zbiornik paliwa więć o żadnym przejściu do bagażnika nie ma mowy :twisted: Moim zdaniem może ktoś sobie soobwofera zapodał za siedzeniem :twisted: A ja miałem dziurę na narty z pokrowcem. Od kabiny było to zamknięte podłokietnikiem a od bagażnika skórzanymi klapkami zczepionymi rzepem. Zbiornik oczywiście był profilowany.
mydlo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zbiornik oczywiście był profilowany. No chyba ze taka opcja byla. :biggrin:
kred Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 tak to wyglada z tylu - niezle sie ktos nameczyl robiac taka rozpierduche dajcie fotki jak powinno to wygladac fabrycznie bo mnie krew zalewa jak mozna byc bezmyslnym i zrobic taki rozp......
adadur Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Ewidentnie ktoś tam swoje łapki do tego przyłożył.
kred Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 potrzebuje pilnie fotek oparcia tylnego siedzenia - dokladnie blachy i worka na narty umieszczonego na srodku siedzenia dokladnie tego: to nie sa fotki z mojego auta. znalazlem je w necie po bardzo dlugich poszukiwaniach. niestety nic nie widac !!!!!!!!!!!!!! oto fotki z mojej a4 ktos przedemna mial niezla zabawe i niezle sie nameczyl zeby to zrobic potrzebuje zdjecia z roznych perspektyw bo mam zamiar to naprawic z gory dzieki [ Komentarz dodany przez: Murzyn: 10-04-2007, 22:28 ] klego nazwij poprawnie temat [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 11-04-2007, 10:56 ] scaliłem temat do Twojego starego - to był już 3 taki otwarty przez Ciebie
Smoczyca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ktoś tu chyba chciał zrobić schowek do przemytu A tak na serio to bym poprzedniego właściciela powiesiła ... nie masz z nim kontaktu? Ciekawe jak by wytłumaczył ten stan .... Powodzenia w łataniu ....
adadur Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A tak na serio to bym poprzedniego właściciela powiesiła ... .... tak tak wiemy za co :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi