maniek_bb Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mam problem z moim audi... podczas jazdy występowała taka dziura w gazie... mechanik wymienił przepływomierz... niestety usterka dalej występowała... następny mechanik doradził przeczyszczenie turbiny... zrobione auto chodzi jak burza ale niestety tylko do około 90km/h... przełącza sie w tryb "awaryjny"... nagle odciecie gazu... auto na 1,2 biegu idzie w pełni obrotów... na 3 uzyskuje wieksza prędkość (okolo 90km/h) i nagle odcięcie... probowałem przyspieszać powoli.... przy 140km/h idzie wiec myślałem ze będzie juz w porzadku dodałem więcej gazu i buch brak mocy i prędkość do 110 max... proszę o jakieś mądre porady bo mecze sie z tym juz od miesiąca...
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 przyjedz na spocik w przyszłą środę na Sarni stok parking dolny aleja "w" zrobimy logi i zobaczymy co ja boli
zibizab Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przeladowanie turbiny N75-możliwe wyjasnią LOGI
Rekomendowane odpowiedzi