TomaszPanda Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Witam Jak zrobic bi xenon co jest potrzebne.
tomczas Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Ja sam sobie zrobiłem, koszt 250zł Może nie oryginał bix ale zawsze coś
michcio28810 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 ciekawe rozwiązanie adaptera do projektora.co to za sprzęt?daj foto jak to świeci
tomczas Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Soczewka to Mini H1 Bixenon. Wczoraj dopiero wrzuciłem lampy na auto. Muszę ustawić, bo święcą jak chcą, a dzisiaj nic z autem nie robię. Ale po krótkim nocnym przejeździe muszę powiedzieć że robią robotę. Na nieoświetlonym odcinku w nocy, jak włączyłem długie (soczewka + żarówka) to brakło prostej żeby zgubić zasięg oświetlenia. Moim zdaniem szkoda ładować 1500zł za lepsze bixy do tego auta, jak można to zrobić samemu za 250zł. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez tomczas
michcio28810 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 no i te dużo łatwiej zrobić.nie trzeba powiększać otworu na soczewkę i rozklejać lampy.ale jak sam robisz bixy to na markowych gratach też tak dużo nie wyjdzie.po 1500zł to bi ledy chodzą
Marcin Gugu33 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 masz kolego wymiary tego adaptera ale chodzi mi o oryginalne rozmieszczenie otworów - żeby sobie to wcześniej przygotować bez wyciągania lampy.
tomczas Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) 56 minut temu, Marcin Gugu33 napisał: masz kolego wymiary tego adaptera ale chodzi mi o oryginalne rozmieszczenie otworów - żeby sobie to wcześniej przygotować bez wyciągania lampy. prosze, wystarczy poszukać podany rozmiar kwadracika w środku, musi odpowiadać idealnie wymiarom w realu. Ale jakbym miał teraz robić, to olałbym ten adapter i kupił uniwersalny zestaw montażowy Edytowane 13 Grudnia 2017 przez tomczas
Rekomendowane odpowiedzi