Quatro7 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 mam komplet takich wyjmaków (4 szt.): czy da się nimi wyciągnąć RNS-E? bo mam z tym problem.. nie wiem czy za słabo wkładam czy może potrzebne są takie wyjmaki: ?
mnaso Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Tymi drugimi wyjmiesz bez problemu, wkładaj z wyczuciem bo mają tendencje do wyginania Możliwe, że te pierwsze przez budowę dolnego 'rowku' nie łapią
turzol Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Kup komplet serwisowych wyjmaków (ok 40zł) bo te zamienniki są baardzo kiepskiej jakosci i wyginają sie od samego patrzenia na nie,
Kubal2216 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 21 minut temu, turzol napisał: Kup komplet serwisowych wyjmaków (ok 40zł) bo te zamienniki są baardzo kiepskiej jakosci i wyginają sie od samego patrzenia na nie, Dokładnie. Tymi podróbami łatwo wyjmowałem BNS 5.0, ale po zmianie na RNS nie było szans. Kupiłem serwisowe i nie ma problemu.
Quatro7 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Oki, dzięki. Takich poszukamWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi