sous1111 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć, czy na wężu doprowadzającym olej lub na wężu powrotnym płynu chłodzącego (oby dwa dokręcane do turbiny) znajduje się gumowy oring o średnicy 10-12 [mm] ? Pytam ponieważ demontowałem turbinę i taki o to oring znalazłem na podłużnicy i nie wiem czy przypadkiem nie spadł mi z któregoś węża. Dzięki za pomoc.
wrestling1000 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 O ile pamietam tam nie bylo zadnego oringu tylko podklaski metalowe.
sous1111 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To ciekawe skąd mi to wyleciało .
wrestling1000 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 popa sobie tu zeby nie było ze jestem gołosłowny. taki oring mógł byc jak sciagałes puszke filtra powietrza i z dołu idzie rurka która wchodzi w puszke filtra od odkurzacza sai. napewno nie łaczenie turbiny z wezami oleju i płynu, no chyba ze ktos kiedys taki patent odwalił. http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2002/drive_standart/249/hg_ug/145/subcategory/145060/part_id/698768/lang/o#sec_32
Rekomendowane odpowiedzi