robertjudi Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Widziana na mieście zwraca uwagę na siebie pozdrowienia od kolegi ze srebnego "fake" s4 b5 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
cysiek18 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Dyfuzor i obudowy lusterek bomba, aż chyba okleję swoje ale grill kicha straszna. Ładuj normalny grill i maluj w czarno, tak samo chrom w lampach. Do tego cupra i powinno to nie najgorzej wyglądać, wiadomo to nie sline ale zawsze lepiej niż seria. Hamulce identycznie pomalowane jak moje. Czarne bo nie ma się czym na razie chwalić, to tylko 320
Redus23 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Ostatnio z ciekawości oglądałem srebrne a,la S4 Też ładnie się prezentuje. Grill na żywo wygląda na prawdę zacnie, ale jak kto woli, każdy ma swój gust. Heble będą lakierowane na jasno niebieski lakierem w sprayu firmy Foliatec 2K. Na razie są czarne bo takie kupiłem już po regeneracji za śmieszną kwotę. Blaszki do hebli w trakcie obróbki . Czemu nie kupiłem oryg z serwisu lub gotowych od kolegi z forum? Ponieważ kosztować będą jedynie 15 zł(naklejki), a materiał za free. Buda już siadła na eibachu, czas szukać srebrnych rotorów 9Jx19 ET 33, dołożyć cuprę i będzie kozacko A tak na serio czym różni się ten grill od RS4? tyle że jest jakieś 4 cm niższy z dołu Edytowane 7 Marca 2018 przez Redus23
FroS-t Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Autko zadbane, widziane wtedy na parkingu na żywo odrazu widac ze bardzo dbasz , ale jak dla mnie to chyba zaczyna to leciec w złym kierunku, fake grill z rs4.....heble z 3.0 TDI i blaszki S4, ja bym sobie darował te naklejki skoro nie są to hamulce z S4.... Powodzenia w dalszych modach
WydRos Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Gratuluje chęci wykonanie elementów bagażu, jak i blaszki itp, grawery audi sport wszystko na plus
Redus23 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Dawno nic się nie działo, ale kolejne rzeczy zostały dołożone Okazyjnie udało się kupić caly komplet lusterek składanych 10 pin wraz z silniczkami i rączką. Po dłużysz namysłach i poszukiwaniachwpadloTT RS Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2017 przez Redus23
kopek157 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Pomysł z kierownicą jak dla mnie bomba!
Bruuuum Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Ładnie wygląda kierownica. Wrzucisz jakieś zdjęcie ze zbliżeniem jak wygląda wykonanie szwów?
Redus23 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Nie ma problemu Klasyczne obszycie S Line
Animal Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Pomysł z kierownicą całkiem fajny. Wygląda zacnie
Rekomendowane odpowiedzi