RUDEBOY Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam Czy wie ktos moze jak sie koduje pilot do Porsche Carrery z 2000 roku ??? Czerwona lampka w pilocie sie swieci jednak po wymianie baterii nie działa ...
OLO_GDA Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 zobacz czy nie wystarczy nacisnac guzika na pilocie przy wlaczonym zaplonie... czesto pomaga .
domjenick Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 szukalem na necie,ale wszedzie odsylaja do serwisu
RUDEBOY Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 zobacz czy nie wystarczy nacisnac guzika na pilocie przy wlaczonym zaplonie... własnie sprawdzałem, nie wystarczy.... ma ktos jeszcze moze jakies pomysły ??? byłbym wdzięczny...
Sławosz(+) Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam, znalazłem user manuala do carrery, jest opisana wymiana baterii - wyjmujesz starą, wkładasz nową i tyle nie ma mowy o żadnej adaptacji... p.s. jak chcesz tego manuala to pisz jeszcze coś takiego znalazłem, obawiam się, że tylko serwis... http://www.germanautoforums.com/m_13009/tm.htm
RUDEBOY Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chyba tylko serwis mi zostaje... ale dzieki za zainteresowanie tematem
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 jeszcze mozesz zapytac kogos,kto ma autodate,ja mam ,ale stara wersje i tam o porsche jest tylko ile i jakie poduszki ma
Rekomendowane odpowiedzi