Mate0 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam. Chcialem zapytac co mogl bym odblokowac w mojej audi MMi 3G przydatnego bez urzycia laptopai interfejsu i kabla w gniezdzie obdII poniewaz nie posiadam takiego sprzetu a mam odkryte juz zielone menu? z gory dzieki wszytskim
birut Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 A powiedzcie mi co moze byc za problem ze w mmi 3g plus nie chce sie aktywowac zielone menu.Zrobilem vcdsem wszystko co trzeba plus reset mmi .Ustawienia wartosci "1" zapamietuje w kanale 6. A naciskam menu i car i niestety zielonego menu nie mam. Pomoze ktos z was?
MMiro Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 3 hours ago, birut said: A powiedzcie mi co moze byc za problem ze w mmi 3g plus nie chce sie aktywowac zielone menu.Zrobilem vcdsem wszystko co trzeba plus reset mmi .Ustawienia wartosci "1" zapamietuje w kanale 6. A naciskam menu i car i niestety zielonego menu nie mam. Pomoze ktos z was? Ja np zle wciskalem car + menu i wciaskam najpierw car i pozniej szybcko menu. Zakladam ze kodowanie zrobiles zgodnie z instrukcja.
Rekomendowane odpowiedzi