witia11 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam Podejrzewam, że temat był poruszany ale nie mogę znaleźć w forum więc poproszę o pomoc szanownych forumowiczów. Postaram się opisać problem w kilku zdaniach. Otóż zamek bagażnika pracuje ale nie zawsze się otwiera. Problem występuje tylko w dni ciepłe i słoneczne (w momencie nagrzania się bagażnika), a w dni chłodne i pochmurne jest ok! Proszę o cenne podpowiedzi czy cały mechanizm jest do wymiany, czy tylko wystarczy zdjęcie tapicerki i przejrzenie przewodów i silniczka. Z góry dziękuję.
xsebo1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam. Wymontuj tapicerkę klapy, wyjmij silnik i trzeba zastąpić polprzewodnik blaszką Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 2 minutes later Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
witia11 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję kolego za cenną podpowiedź, jeżeli masz rację sprawdzę niedługo i dam odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi