Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mikoda czy ATE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Wiem wiem co to w ogole za pomysl porownywac te dwie firmy. Ja nie mam zamiaru aczkolwiek koncza się tarcze i klocki mechanik namawia mnie na ATE lub HELLA wiadomo gorna polka musi być dobrze ALE... no zawsze jakies jest. Znajomy ma e60 ale spokojnie nie ma 21 lat i tata mu nie kupil autka. Powazny gość posiada przetaczanie tarcz w Poznaniu i sam u siebie wlozyl MIKODY i powiedział ze jak mnie stać placic za napis na opoakowaniu kup ATE on ma MIKODY przod tyl u siebie i u zony w aucie i mowi ,ze jest wszystko jak trzeba i on takie będzie kupowal i może z czystym sumieniem polecić... Zdania na forach rozne... Może wy macie jakies doświadczenie z tymi tarczami i cos poradzicie ? Pozdrawiam.

Opublikowano

mikody znam dobre za te cene tez moge polecic do normalnej jazdy i aut ze slabszymi silnikami zamontowalem ich mnustwo jednak zdazaly sie giac po malych przebiegach i w fiescie nawet z silnikiem 1,3, ate montuje zero reklamacji w autach z silnikami ponad 300km gdzie kierowcy opony markowe wytrzymuja gora 50tys,sprawdz tez trw gorsze od ate lepsze od mikody 

Opublikowano

Bierz wsio Ferodo

Opublikowano

z tych co wymieniłeś to tylko HELLA

lub to co DEV wymienił

ewentualnie TEXTAR też będzie ok

ATE to pakowacz i jest drogi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc. Może macie jakiś sklep internetowy gdzie kupić najlepiej bądź stacjonarny Poznań okolice ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Masz na forum oferty firm.

Opublikowano

mam 200koni a4 jezdze na mikodach, a w sumie to juz je prawie zjechalem. mam tez passka b5 tez kolo 200 koni, jezdzi na mikodach, tez zero problemu. za to mialem febi. toczylem je 2 razy, za kazdym razem dostawaly bicia. troche deszczu, pare zahamowań i febi krzywe ; ) znajomy za moją namową tez jezdzi na mikodach i tez no problem.  jak jezdzisz normalnie, to nic lepszego od mikody  Ci nie potrzeba. 

Opublikowano
19 godzin temu, muszysty napisał:

Dzięki za pomoc. Może macie jakiś sklep internetowy gdzie kupić najlepiej bądź stacjonarny Poznań okolice ?

Przezmierowo krancowa6c

Opublikowano
  • Autor

Fusse normalnie to dużo powiedziane jeżdżę jak dziadek żadnych gwałtownych przyspieszeń hamować trzymania na zderzaku itp... zwykła jazda z punktu a do b. Zaryzykuje te mikody przejeździe z dwa miesiące i napisze opinie co i jak a powiedz mi tylko jakie klocki do nich masz ?

Opublikowano

klocki firmy mikoda :) bralem caly zestaw od nich. klocki tez produkują.  ja kupowalem bezposrednio od producenta, mailowo zalatwilem, wysylaja kurierem.  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jest tip top. Wszystko jak trzeba. Pozdrawiam i dzięki za pomoc 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak się spisują te Mikody ? 

Opublikowano
9 minut temu, Arek W. napisał:

Jak się spisują te Mikody ? 

dobrze

• 2 lata później...
Opublikowano

Cześć, te tarcze Mikody jeszcze żyją? jakieś przemyślenia po zakupie?

Opublikowano

kilka zestawów w tym roku montowałem, zadnych reklamacji