Splendor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 AUTO ZOSTAŁO SKRADZIONE W POZNANIU Z NOCY 06 NA 07.05 Z OSIEDLA OŚWIECENIA W POZNANIU
skovroon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 wszystko ładnie pięknie... autko widac zadbane... drewienko troche razi po oczach ale da sie jezdzic zapewne aa no i obowiązkowo jakis opis zapodaj no i napisz jakie mody planujesz
Splendor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Drewienko akurat mi się podoba to pewnie kwestia gustu. A4 to 1.9 TDI 131 KM z przebiegiem 200k km po wymianie wszystkich filtrów itd Planuję na wiosnę kupić jakieś 17`-18` felgi (może z czarnym akcentem, przyciemnianie szyb oraz te takie srebrne listwy na około szyb), na dniach postaram się uruchomić tą małą navi (bo jeszcze nie przyglądałem się jej) oraz kupuję jakieś radyjko... Jak będą jakieś zmiany to będę tutaj wrzucał. PS. Mam małą ryskę, znacie jakieś pasty do polerki ? nie jest głęboka...
skovroon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Drewienko akurat mi się podoba to pewnie kwestia gustu. Owszem o gustach sie nie dyskutuje Pomysl jeszcze nad pomalowaniem tych szarych dokładek...
ykk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To czarne w zderzaku.. Ja bym sobie darowal chromy..
Splendor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 A pokażcie mi na jakimś foto
sprężyn Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ładne autko i oponki widać z też nówki hehe. O te dokładki chodzi o listwy zderzaków i progów żeby byly w kolorze nadwozia czyli zero czarnizny
Azunia Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 PS. Mam małą ryskę, znacie jakieś pasty do polerki ? nie jest głęboka... co do ryski, to poszukaj jakieś pasty z meguiars, są naprawdę dobre. Ladne autko Wpadnij jutro na spota w Poznaniu
skovroon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 A pokażcie mi na jakimś foto Rozejrzyj sie... na forum bylo mowione o tych dokladkach i dosc sporo autek ma juz pomalowane wiec poprzegladaj laskawie kilka aut w tym dziale to dowiesz sie o co chodzi jeszcze raz tłumacze: chodzi o to co masz np w tylnym zderzaku od polowy w dol.. nie lakierowane tylko szare czy tam ciemno szare... już chyba prościej sie nie da :D
skovroon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 chodzi o to: i o te wszystkie palstiki dookola auta w takim kolorze
Splendor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 No wiem wiem a ile takie coś może kosztować?
tklimczak Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No wiem wiem a ile takie coś może kosztować? a to już zależy od Twojego lakiernika
skovroon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja osobisie w swoim sedanie tyle ze black zaplacilem 600zl i nie najgorzej wyszlo... wiadomo ze deliaktna roznica odcieni jest... bo zawsze bedzie to nowy lakier i na innym podłozu... w tym przypadku plastiku..
gregorypeck Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 te malowane dokladki w kolor nadwozia to chyba taki znak rozpoznawczy A4-kowców z forum tez je chyba wkoncu pomaluje tylko mam obawy co do trwalosci lakieru na tym plastiku - jeden blacharz/lakiernik z gdyni mi to odradzal. Ciekaw jestem jak to wyglada po 2-3 latach.
ykk Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jak zrobi z dobrym podkladem to nic sie nie bedzie dziac. Ja tez sie za to zabieram na wiosne, bo to wada fabryczna B6
skovroon Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak zrobi z dobrym podkladem to nic sie nie bedzie dziac. Ja tez sie za to zabieram na wiosne, bo to wada fabryczna B6 dokładnie
kadaf Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autko na polkowickich blachach.. ale go w kolosalnej ilości Audi w Polkowicach nie kojarzę
valdi80 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ładne autko, drewienko tez już mnie razi ale to pewnie dlatego że sam mam i znudziło mi się po prostu Ale ogólnie i szczególnie furka
Rekomendowane odpowiedzi