Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gorzów Wlkp Zlociki i Spociki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

niemam problemu Nowak_zg zobaczymy po dzisiejszym spotkaniu mam licze na 10 osob ale zobaczymy czy sie uda :naughty:

Opublikowano

No ja dzisiaj znowu nie mam czym sie pojawic nawet :disgust:

Ale nastepnym razem na bank.

No i rzeczywiscie jakis duzy zlocik lubuski gdzies pomiedzy Gorzowiem a Zieloną mozna byc zrobic ;)

Opublikowano

czemu niemasz czym sie pojawić? :tongue4: zawsze warto przyjechać i pogadać nawet jak chwilowo niemasz swojej fury (tak jak ja dzisiaj :>)

A co do dzisiejszego spotkania to uwarzam za udane, było nas wiecej i oby tak dalej :good::audi:

Opublikowano

pomyslcie tak bardziej namietnie o wypadnie do Zielonej Góry za tydzien:D

Opublikowano

zatydzień to raczej nie ale spokojne pomyslimy :> musimy zebrać u nas ekipe bo narazie to skromnie nas ale zapowiada sie obiecująco. :naughty: pracujemy jeszcze nad ulotkami może wtedy nasze grono powiekszy się na tyle żeby można było robić konkretniejsze zloty i wyjazdy :audi:

Opublikowano

Siema [;

Opublikowano

Siema

Musicie podawac jakies info o nast/zblizajacych sie spotach to tez bym wpadl :>

Myslalem ze w lubuskim tylko w Zielonej zloty a tu mam pod nosem :przebiegly:

i bylem nawet 25 w gorzowie ale nic o zlocie nie wiedzialem :wallbash:

Opublikowano

najbliższe spotkanie w tą niedziele (01.02) na parkingu askany o 14

Opublikowano

W Askanie o 14'tej godzinie i w niedziele to moze byc ciezko z miejscem :gwizdanie:

A kto bedzie - zeby bylo wiecej osob :naughty:

Opublikowano

jak narazie niebyło problemu z miejscem... a bedzie fenix185

Ja no i napewno jeszcze kilka osób. zreszta przyjedz to zobaczysz kto bedzie :wink4:

parking--> poziom pierwszy

Opublikowano

Ja bede na bank - mam nadzieje ze bedzie nas kilku :kox:

Opublikowano

jak zdoze to wpadne :)[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 12:09_________________________________________________dzis mze nie zdoze ale jak bedzie nastepny raz to na bak bede wiecej takich zlotów w naszym rejonie moze w nastepna niedxziele jak by był to wpadne

Opublikowano
  • Autor

bulk_1986 milo ze napisales :good: o naszych spotkaniach jeszcze nie jest glosno ale jest nas juz coraz wiecej wpadnij dzisiaj to sie wszyskiego dowiesz co gdzie i jak :good: i mam nadzieje ze reszta tez ma czas zeby sie dzis spotkac :naughty:ja bede napewno do pozniej panowie :naughty:

Opublikowano

i jak poszlo tym razem? ;)

Opublikowano
  • Autor

Pietyk --- dales plame ze sie nie pojawiles :wink4: ale ok rozumiem nie kazdy ma czas sie spotykac co niedziele wiec mysle ze robimy przerwe teraz i nastepny spot robimy na 15 lub 22 lutego mnie teraz niebedzie przez dwa weekendy

najwarzniejsze ze wszyscy wiedza o forum i tu sie dowiedza date nasteponego spotkania :good: mysle ze uda nam sie na nastepnym spocie zebrac grupe 10 osobowa i mozemy porobic jakies fajne ulotki przejechac sie po miescie i zapromowac nasze spotkania bo ja widze ze o nas jest juz glosno ale nie wszyscy posiadacze :audi: wiedza do konca gdzie i kiedy sie spotykamu dlatego sie nie pojawiaja :mysli:

Opublikowano

mowilem ze nie dam rade :( w Szczecinie jestem, bylem tym razem na Szczecinskim spocie ;)

Opublikowano

i jak tam u chłopaków ze szczecina było?

Opublikowano

jak teraz zlot bedzie to wpadne

Opublikowano

bylo 14 aut ;) fajnie wyszlo, jak wyjezdzalismy z parkingu to jedno audi zablokowalo droge i wszyscy wyjezdzali