Rysiu30_1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam. Ostatnio w swojej a4 wyminilem pompke o tym samym oznaczeniu. Teraz mam pytanie czy musze ja adoptowac? Bo jest tak ze raz lapie a raz nie. Nie wiem jak to ogarnac. Pozdrawian.
Rysiu30_1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 no właśnie to jak zepsuta to w jakim sensie? to raczej by chyba w ogóle nie łapała?
Rysiu30_1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 no właśnie też nie. wysuszyłem ją oraz gąbkę. instalacja jest sprawna wąż też jest w porządku. czy trzeba ją może adoptować vagiem?
Marek24 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 jeśli ci za każdym razem otwiera i zamyka auto z kluczyka a pilotem nie to musi być już wilgotna lub już szwankuje innego wyjścia nie masz, no chyba że pilot ci nie łączy:) najłatwiej to sprawdzisz jak otworzysz bagażnik i będziesz strzelał pilotem otwieraj i zamykaj auto i jak nie będzie łapać puknij w nią jak załapie to masz odpowiedź ja tak miałem u siebie
Rysiu30_1985 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 teraz jak mam otwarty bagaznik i z bliska ja zamykam z pilota to za kazdym razem sie otwiera czy zamyka ale jak tylko zamkne bagaznik albo odejde troche dalej od auta to nic nie da sie zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi