REddy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam, Jeżdżę autem ponad pół roku, wszystko bez zarzut, ale dziś po powrocie z pracy 6.30 i próbie odpalenia o 18, kicha. Po przekręceniu kluczyka zapalają się tylko kontrolki ( radio i fis nie), przy próbie odpalenia nic nie słychać tylko po chwili drgają wskazówki na desce i coś chwilę brzęczy. Okazało się również że pilotem nie mogę otworzyć ani zamknąć drzwi, bagażnik i tylne drzwi zamknięte natomiast z przodu z kluczyka zamknę tylko od strony kierowcy. Załączam link do filmiku poglądowego. Może ktoś z W-wa Bemowo Wola mógłby pomóc?? https://drive.google.com/open?id=0B_oy5LxYEbnDMlc5VEctWVMxdkE
REddy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 problemów żadnych nie miałem, by gorzej palił albo coś w tym stylu. Niestety na miejscu sprzętu nie mam i nie sprawdzę jakie napięcie jest
wyzyk83 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) wygląda jak by aku prąd tracił i pilot się rozkodował a nie masz mozliwwości podmienić aku Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez wyzyk83
REddy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Oby to akumulator był. Jutro będę miał możliwość to podmienię i dam znać
wyzyk83 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 sprawdź jak podmienisz aku i jak bedzie ok to sprawdź czy ci coś nie pobiera prądu
Rekomendowane odpowiedzi