wotjek1303 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam, Koledzy chciałbym zmienić czułość czujnika deszczu - działa zbyt późno. Czy ktoś z Was we Wrocławiu może mi pomóc w ty temacie?? Pozdrawiam
nitroo Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Pisz do @kaju Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez nitroo
zabiello Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 52 minuty temu, wotjek1303 napisał: Witam, Koledzy chciałbym zmienić czułość czujnika deszczu - działa zbyt późno. Czy ktoś z Was we Wrocławiu może mi pomóc w ty temacie?? Pozdrawiam Może głupie pytanie ale przestawiałeś ten mały pstryczek na manetce np na ostatni stopień (max w prawą stronę)?
wotjek1303 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 8 godzin temu, zabiello napisał: Może głupie pytanie ale przestawiałeś ten mały pstryczek na manetce np na ostatni stopień (max w prawą stronę)? Oczywiście
szczuraz Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 12 godzin temu, kaju napisał: tylko że ja nie we Wrocławiu To przyjedziesz do Wrocławia. Weź kierowce.
Rekomendowane odpowiedzi