Dundin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć tu Dominik. Przedstawiam wam moja Audi a4 b8 3.0TDI ze skrzynia tiptronic wyposazenie: -audi music interface -przyciemniane szyby -fotele skórzane wentylowane i podgrzewane -bixenon -MMI -czujniki parkowania z wizualizacja -naglosnienie Bang&Olufsen -czujnik deszczu -czujnik zmierzchu -pakiet podświetlenia Led -Relingi -elektryczne siedzenia -elektrycznie składane lusterka -coming home -leaving home -2strefowy klimatronik -tempomat -panoramiczny dach wiecej grzechów nie pamietam(będę edytował), nie będę pisał o ABS i elektrycznych szybach itp. Bo to chyba oczywiste. Zrobione: -Felgi lato 18' z oponami 245/40 pilot sport 4 -313PS by Vagtune -kierownica od S-Line Plany: -Stage 1 -renowacja lakieru(usunięcie rys i niedoskonałości) -wymiana kierownicy na poliftowa -profesjonalna sesja zdjęciowa -zmiana podswietlenia tablicy rejestracyjnej na LED -ramki klubowe -cooler od BiTDI jakieś propozycje? sesji jeszcze jej nie robiłem ale wrzucę kilka zdj. Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2017 przez Dundin
edraven Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ładna sztuka, piękny kolor i super motor! Pokaż środeczek jeszcze
Domin231 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ładny kolorek . dołóż progi s-line i tylny zderzak i bedzie jeszcze lepiej wyglądała
Dundin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 dzieki! Zrobie zdjecia srodka jak bedzie chwila Domin myslalem o progach i zderzaku ale najpierw chce zrobic stage1 i wymienic kierke Auto na dluzej wiec czas na to tez bedzie
Piotr Czarnojan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 ah ten kolor moj skasowali ale inne sie pokazuja
Dundin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Kolorek swietny, przynajmniej nie jest to kolejny czarny/srebrny. Wspólczuje ci kolizji. Najwazniejsze ze wszyscy wyszli z tego cało
Norbas Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Taka konfigutacja to moje marzenie 3.0 plus ten kolor graty zakupu Jak jesteś żar trzeba sie ustawic kiedyś na spota Powodzenia w planach i bezawaryjności
tomo.td Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Gratki zakupu i powodzenia w modzeniu.
Dundin Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Norbas z Żar nie jestem, ale daleko nie mam wiec można się na spokojnie ustawić po majowce planuje program, zobaczymy ile z tego wyjdzie. Celuje w 300km/600nm a co dalej to się zobaczy
Animal Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Piękna sztuka Co do spotkania w okolicy Żar czy to ZG to również jestem chętny
Dundin Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Na majowke bede w ZG to mozna sie zgadac na jakiegos spota
SpierfolES Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Program bezdymny to do 320 km 600n do 660 n jeżeli chcesz powyżej 400 to cooler wydajny turbo hybryda sprzegło wzmocnione będzie latać
Dundin Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Opublikowano 11 Maja 2017 Cześć na ten moment trochę spokoju w kwesti auta. Jeszcze w maju wpadnie sofcik, ale to raczej pod koniec miesiąca. Nastukane pierwsze 5 tysięcy kilometrów bezawaryjnie i bez niczego zaskakującego auto sprawuje się świetnie. Prosiliscie o kilka fotek wnętrza : chcialbym zrobić polerke i nie wiem czy oddać to firmie czy nauczyć się samemu;) wezmę jakieś części ze złomu i na nich poćwiczę. pozdr
Mango155 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Jaki przebieg? Coś bardzo wytarta ta kierownica...
Dundin Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 228 aktualnie tez mnie ta kierownica zastanawiała ale przebieg sie zgadza -> książka serwisowa, faktury i serwis w Niemczech potwierdzają przebieg Moze komus sie rece pocily bo tylko ta kierownica wygląda na zużytą
Mango155 Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Jak będziesz zmieniał kierownicę, to oczywiście od razu na ściętą z polifta, u mnie możesz zobaczyć jak to wygląda.
Dundin Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 Tylko i wyłącznie taka wchodzi w grę dzięki, zaraz zobaczę
Dundin Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 Czwartek pełen wrażeń wpadla nowa kierownica od s-line! Auto wyglada w środku dzięki temu mega dużo ładniejsza od poprzedniej dodatkowo byłem dzisiaj u Mirka z Vagtune w Obornikach. A4 wydmuchała 252km i 576Nm, po chiptuningu Miras osiągnął bardzo zadawalający mnie wynik tzn. 313KM i 664Nm. Samochód jest nie do poznania chociaż pewnie za jakiś czas się przyzwyczaję ale jeździ się bardzo fajnie duzo zmian jak na jeden dzień, ale nie przestaje na tym. W poniedziałek wymiana filtrów i oleju a w najbliższym czasie kolejne modyfikacje. Pozdrawiam, Dominik
Rekomendowane odpowiedzi