Dom3l Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Zmieniłem, wszystko działa jak na razie. Teraz dopiero wiem jak brzmią dwa sprawne klaksony a nie jak było wcześniej tylko jeden reasumując mój problem to po prosu padnięty klakson i już. Jeśli coś się będzie działo to napiszę. Wracając jeszcze do Yarisa, jesteś pewien, że by pasował, wtyczki te same itp? Czy trzeba przerabiać?
karbonek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Trzeba dorobić masę na obudowę, bo ma tylko 1 gniazdo na plus. Klaksony typu horn z allegro (1 nisko tonowy, 1 wysoko tonowy) są cichsze od tego 1 z yarisa, a gdybyś zamontował 2 z yarisa to już wogóle bajka by była Poniżej zdjęcie jak on wygląda. Tu masz karton z tymi klaksonami: http://allegro.pl/klakson-sygnal-toyota-avensis-corolla-yaris-i1249663285.html
dawid195a Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Ja w tym tygodniu walczyłem z klaksonem i u mnie awarią było brak masy na kolumnie ,pobiłem pierścień na kolumnie i klakson działa.
Pretor Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja też mam jazdy z klaksonem. Jak kupiłem auto to działał tylko jeden i jeździłem tak dość długo, ale zaczęło mnie to denerwować więc latem kupiłem używkę (ten wyżej) i było ok. Po dwóch miesiącach znowu padł więc pomyślałem, że może był jakiś trefny więc kupiłem komplet. Po trzech miesiącach dzisiaj zatrąbiłem i słyszę, że znowu tylko jeden trąbi więc przytrzymałem go dłużej i po chwili już kompletna cisza, żaden nie dział. Ma ktoś jakieś pomysły co może być powodem?
karbonek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kiepskiej jakości klaksony, wilgoć wpada do środka i zaburza to działanie generatora.
Rekomendowane odpowiedzi