Woltf112 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Witam, jestem przed kupnem Audi A4 B8. Wczoraj oglądałem samochód i znalazłem dziurę (wycięcie) w lewym nadkolu. Na początku myślałem, że brakuje jakiejś zaślepki, ale po weryfikacji z innymi egzemplarzami wiem że jej tam oryginalnie nie ma. Pytanie do was, do czego ta dziura może służyć lub czego ktoś tam mógł szukać? Dzięki z góry za informację.
iwadrian Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Wygląda jakby opona to sobie wycięła. Może miał za duże koła wcześniej wsadzone.
ArkadiuS Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Może ktos chcial sie w taki sposob dostac do halonega
zabiello Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Albo ktoś w ten sposób chciał doprowadzić chłodne powietrze do chłodzenia hamulców.
davidlive Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Po pierwsze nie ten dział. Nadkole się tak wywarło bo nie było przykręcone i opór powietrza pchał je na oponę i tak wytarła, wiem bo tak miałem
Vis Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 w sumie odgięta 'zakładka' na dole chyba potwierdza Twoją tezę
Rekomendowane odpowiedzi