Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 6 godzin temu, pajda napisał: czyli wychodzi na to że jestem nie spokojnym singlem jadącym sie wyszumieć ... A co nie?!
diman Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Naszo Królewna jak dupnie smażönka, to bydöm nöm sie yno uszy trzonś Hehe [emoji38][emoji38]
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 13 godzin temu, pajda napisał: czyli wychodzi na to że jestem nie spokojnym singlem jadącym sie wyszumieć ... Pajda ja słyszałem że Ty jedziesz bić rekord - to nie możesz być z parami
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Podział fajny.... Pucek będzie zadowolony hahahaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Podział fajny.... Pucek będzie zadowolony hahahaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPamietaj że to ja codziennie się kąpie z samymi facetami więc uważaj na siebie...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 kto robi w tym roku inspekcję gaśnic ?
diman Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 kto robi w tym roku inspekcję gaśnic ? To się rozumie samo przez się Stanley i Kędzior hehe
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 5 minut temu, diman napisał: To się rozumie samo przez się Stanley i Kędzior hehe to były szczeniackie lata
diman Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 to były szczeniackie lata No młodość ma swoje prawa hehe
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mirosławiee... mamy obiekcje co do grilla w sobotę?! 1. Wirtualny domek nr 15 nam grilla nie zrobi. 2. Iż, aż, uż ,eż..., że w domku nr 17 są weekendowi wdowcy, to jak będzie wyglądała kiełbaska?!
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mirosławiee... mamy obiekcje co do grilla w sobotę?! 1. Wirtualny domek nr 15 nam grilla nie zrobi. 2. Iż, aż, uż ,eż..., że w domku nr 17 są weekendowi wdowcy, to jak będzie wyglądała kiełbaska?! W tym roku z racji że jest mało drzewa zamawiamy pizze w drugi dzień
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 1 minutę temu, pajda napisał: W tym roku z racji że jest mało drzewa zamawiamy pizze w drugi dzień o fak, to doyebał
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Żeby nie było, ja rozpalę te ognisko, ale na nic więcej nie liczcie
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 1 minutę temu, Pucek napisał: Żeby nie było, ja rozpalę te ognisko, ale na nic więcej nie liczcie hajer przodowy
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 4 minuty temu, Pucek napisał: Żeby nie było, ja rozpalę te ognisko, ale na nic więcej nie liczcie Spoko...nie spodziewamy się cudów
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 1 minutę temu, Polko_V napisał: Spoko...nie spodziewamy się cudów gaśnice będą " w pogotowiu"
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 3 minuty temu, stanley napisał: gaśnice będą " w pogotowiu" No myślę... Ehh...dopijam piwko i idę spać, bo 4 muszę wstawać, co to za żywot
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 1 minutę temu, Polko_V napisał: No myślę... Ehh...dopijam piwko i idę spać, bo 4 muszę wstawać, co to za żywot o 4 już się robi jasno, więc luzik
Rekomendowane odpowiedzi