BEX4 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 witam wczoraj sprawdziłem z ciekawości bezpieczniki ponieważ 1 od pompy paliwa był nadtopiony był 5a zamiast 20a natomiast dziś rano nie mogłem odpalić auta akumulator był całkowicie rozładowany po odpaleniu pod prostownikiem zobaczyłem ,że nie działają światła chociaż ikonka świateł na zegarach świeci ,natomiast drogowych świateł wycieraczek przód tył ,kierunków wogóle nie ma co dziwne światła awaryjne są, fis także nie działa nie moge sie poprzez vaga połączyć z xenonami i innymi niektórymi rzeczami błędy to 00466 control module for steering column electronics (J527) 49-00 NO COMUNICATIONS 18036 Powertrain data bus missing message from steering Angle sensor nie mam pojęcia wszystko działało bez problemu do czasu do kiedy nie zaczołem sprawdzać bezpieczników ale zadnego zwarcia nie zrobiłem na chwile odłączyłem akumulator 1
klimek07kw Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 W dniu 3.05.2017 o 09:39, BEX4 napisał: witam wczoraj sprawdziłem z ciekawości bezpieczniki ponieważ 1 od pompy paliwa był nadtopiony był 5a zamiast 20a natomiast dziś rano nie mogłem odpalić auta akumulator był całkowicie rozładowany po odpaleniu pod prostownikiem zobaczyłem ,że nie działają światła chociaż ikonka świateł na zegarach świeci ,natomiast drogowych świateł wycieraczek przód tył ,kierunków wogóle nie ma co dziwne światła awaryjne są, fis także nie działa nie moge sie poprzez vaga połączyć z xenonami i innymi niektórymi rzeczami błędy to 00466 control module for steering column electronics (J527) 49-00 NO COMUNICATIONS 18036 Powertrain data bus missing message from steering Angle sensor nie mam pojęcia wszystko działało bez problemu do czasu do kiedy nie zaczołem sprawdzać bezpieczników ale zadnego zwarcia nie zrobiłem na chwile odłączyłem akumulator Kolego i wiesz co się stało? Mam ideeentyczny przypadek i nie mogę dojść do ładu....
Rekomendowane odpowiedzi