Damian Gawroński Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Witam wszystkich. Audi a4 b6 1.9tdi AVF skrzynia 6 biegowa FRL. Potrzebuję uszczelnic wyciek oleju między 2 a 3 czescia skrzyni biegów. Mam druga skrzynie GBA na której testuje i nie moge zdjąć. Odkrecilem sruby w kolo. Wydlubalem zaslepke tylna odkrecilem srube centralna i nic. Odkrecilem tez sruby zabezpieczajace od biegow i dalej nic. Moje pytanie brzmi jak to rozebrac i czy mozna to zrobic na samochodzie?
adrian242424 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Elsa podpowiada, że nie jest konieczne wymontowanie skrzyni biegów, trzymaj może ci pomoże.
Damian Gawroński Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Dzieki wielkie za podpowiedź. Z tego co widze to pozostalo mi jeszcze wyjąć sciagaczem pierscien łozyska. Mam nadzieje ze wtedy zejdzie.
adrian242424 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Pokrywa jest też na 2 kołkach ustalających (13), wiec możesz spróbować popukać w pokrywę jednocześnie ciągnąc ją do tyłu.
Rekomendowane odpowiedzi