maylok Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Witam, mam problem z oświetleniem wnętrza, a właściwie jego brakiem, otóż w moim audi ktoś włożył podsufitkę z polifta, plus podpiął ją tak beznadziejnie że podświetlenie tej podsufitki świeciło się non stop, do tego nie działało na reakcje przy otwartych drzwiach, na kablu gdzie powinno być napięcie po drzwiach jest napięcie rzędu 0,6 V, na drugim kablu normalne akumlatorowe, auto to przedlift bo o tym zapomniałem wspomnieć, potrzebuje pomocy gdzie idzie dalej i gdzie szukać przyczyny
Rafal2410 Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 wszystkim steruje moduł komfortu . ja z brakiem podswietlenia walcze 1,5 roku i nawet wymiana podsufitki nie pomogła takrze powodzenia
bassomus Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 W dniu 27.05.2017 o 14:02, Rafal2410 napisał: wszystkim steruje moduł komfortu . ja z brakiem podswietlenia walcze 1,5 roku i nawet wymiana podsufitki nie pomogła takrze powodzenia A próbowałeś wymienić moduł komfortu? U mnie jest taka sama sytuacja że nie działa podświetlenie wnętrza i podczas otwierania i zamykania z kluczyka samochód nie mruga światłami. Też nie mam już sił do tego...
Rafal2410 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 u mnie mruga przy zamykaniu i otwieraniu . na 99% to bedzie modół choć obejrzałem cały 2 razy ale nie wymieniałem go
jacek70 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Może zalany lub za wilgocony i szwankuje ? Edytowane 7 Października 2017 przez jacek70
Rekomendowane odpowiedzi