Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internet bezprzewodowy w Warszwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może wkrótce będę musiał przenieść się na kilka miesięcy do Warszawy i moje pytanie. Jak jest z internetem bezprzewodowym na terenie stolicy ?? Chodzi mi o internet który pójdzie na laptopie bez jakiejś anteny na dachu.

Oczywiście nie zależy mi na darmowym wi-fi tylko o jakąś sieć za którą zapłacę normalne pieniądze i będę mógł korzystać z laptopa. [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 21:57_________________________________________________Nie wierzę,że nikt z Warszawy nie korzysta z internetu bezprzewodowego

Opublikowano

Hmmm...

Pomijając hot-spoty, Neo i I-Plus'y, to pirsze słyszę.

Generalnie (w zależności od miejsca zamieszkania) królują tu sieci kablowe. A jak chcesz WI-FI, to dodatkowo ruterek i masz wszystko.

Opublikowano
  • Autor

Tylko,że kabelkiem raczej nie wchodzi w grę, bo pobyt może okazać się czasowy i nie chcę wiązać się jakimikolwiek umowami. Chodzi mi o jakiś WI-Fi z jakiegoś nadajnika , czy jest coś takiego na terenie Warszawy za co zapłacę i będę mógł korzystać w laptopie z netu ???

Opublikowano

Tylko,że kabelkiem raczej nie wchodzi w grę, bo pobyt może okazać się czasowy i nie chcę wiązać się jakimikolwiek umowami. Chodzi mi o jakiś WI-Fi z jakiegoś nadajnika , czy jest coś takiego na terenie Warszawy za co zapłacę i będę mógł korzystać w laptopie z netu ???

Obawiam się, ze o niczym takim nie słyszałem (a sam długo szukałem czegokolwiek).

Pozostaje Ci chyba tylko jakieś I plusowe badziewie

Opublikowano

Najlepszy chyba blueconnect... w Warszawie i okolicach smiga bardzo ładnie.

Opublikowano
  • Autor

A taki bluconnekt można dostać na czas nieokreślony tzn. np. na 5-6 miesięcy czy trzeba podpisywać umowę na 2 lata ???

Opublikowano

play ma dobrą ofertę - szczegółów nie znam, ale kolega płaci 45zł/mc i nawet jest zadowolony.

Opublikowano

nieokreślony http://www.era.pl/r/era_pl_repo1/documents/ind/blueconnect/wo_bc_49_119_czas_nieokre_lony.pdf

12/24 mce http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/internet/blueconnect_komputer/abonament

Uważam, że o wiele lepsze jest zapisanie się do sieci osiedlowej, których jest b.dużo:

- dobre ceny

- o wiele lepsze prędkości

- DC++

- czas nieokreślony nawet 2 mce

No ale możesz łączyć się tylko w domu...

Opublikowano

w ostatecznosci bemowski ratusz w swoich okolicach zapewnia darmowy wi-fi. nie mam pojecia jaki jest transfer

Opublikowano

z tego co sie orientuje to niedlugo cala warszawa ma miec bezprzewodowy internet, podobno ktoras dzielnica juz takie cos posiada

Opublikowano

polecam Play :> lepsze limity za 3x mniej kasy niż Era

zasięg UMTS w dużych miastach ok - coś o tym wiem :evil: bo zajmuję się tym w Poznaniu...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżę nieco wątek.

Zastanawiam się nad uruchomieniem internetu w Play-u, widzę że jest oferta Play Online 5 GB, za 45zł (pierwsze 3 m-ce za 50% tej kwoty), a okres umowy to 18-miesięcy.

Ale chciałem się was zapytać o to, czy warto pakować się w internet przez GSM/UMTS? Jak jest z zasięgiem UMTS na warszawskim grochowie.