matixxxDEE Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Witam Pisze ponieważ nie odnalazłem tematu odpowiadający na moje pytanie. Chodzi mianowicie o to gdyż mam cały zestaw klimatyzacji nagrzewnice,panel,kosz tunelu,pas przedni cały, sprężarka ,węże ,siłowniki klap oraz instalacje elektryczna pod kokpitem. zastanawiam sie jeszcze nad czujnikami tem. wew. nad panelem klimatronika jest na podszybiu czy coś jeszcze ? Czy ktoś może robił wie jak tą elektrykę ugryźć gdzie się wpinać przekaźniki jakieś dostawiać ?
KamcioooA4 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Czesc. Ja montowqlem ale jedynie klimatronic i nawiewy od wersji z klima. Niestety klimy juz ni3 podlaczalem i węży. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
matixxxDEE Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 Właśnie tu ten problem bo tak to już jakaś wiązka od zwykłej klimy by była juz. Sam panel montowałeś ?
KamcioooA4 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Tak , wszystko samemum kupilem wiazke z wersji z klima ( ziomek zle mnie zrozumial i wyslal wiazke z całego auta ,ale tos zczegol ) jedynie podpiac i na odpowiednie kable dac plus i minus i dziala W montazu juz klimy Ci nie poradze niestety Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
matixxxDEE Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 tyle właśnie że nie mam kostek tylko gołe kabelki.... kostki tylko przyłączach czujników sterowania klap i do panelu a wiesz może jak się ma sprawa z ECU się coś dokłada dodatkowo..?
KamcioooA4 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Kup najlepiej kmpl wiazke. Nie mam pojeciaWysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi