niwet Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 23 minuty temu, KewsonND napisał: Mam pytanie na co montowałeś dokładkę od cupry :)? Wkręty tak jak u większości
FroS-t Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 2 godziny temu, niwet napisał: Po dłuższej dyskusji z Krystianem na dniach będzie powłoka ceramiczna Fireball - talon, a nie powłoka kwarcowa - Gyeon Rim Przekonał mnie skubany jak zwykle rozumiem że jedziesz do studia zeby to połozyli ?
niwet Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 2 minuty temu, FroS-t napisał: rozumiem że jedziesz do studia zeby to połozyli ? Dokładnie, zaciski również oddam do powłoki Zresztą Krystian zajmuje się tym na co dzień
FroS-t Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Teraz, niwet napisał: Dokładnie, zaciski również oddam do powłoki Zresztą Krystian zajmuje się tym na co dzień Mozna by w sumie długo dyskutowac dlaczego własnie Fireball a nie Gyeon, Gtechniq czy CarPro, chodz tak czy inaczej pewnie bedziesz zadolony bo Fireball aspiruje do czołówki i robi dobre produkty przynajmniej powłoki bo te widzialem u nas poniewaz mam jedno certyfikowane studio Fierballa w mieście, chodz jak dla mnie lekko odbijajac od tematu to ida po bandzie i to na całego jesli chodzi o ceny ich produktów, chcąc korzystać tylko z ich kosmetyków kupując prywatnie, dla siebie naprawdę można by złapać się za głowe ile kasy by wyszło, druga sprawa duża część produktów dostępna tylko dla certyfikowanych właśnie studi i jak dla mnie to średni temat.....ale to tak tylko na marginesie
niwet Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 9 minut temu, FroS-t napisał: Mozna by w sumie długo dyskutowac dlaczego własnie Fireball a nie Gyeon, Gtechniq czy CarPro, chodz tak czy inaczej pewnie bedziesz zadolony bo Fireball aspiruje do czołówki i robi dobre produkty przynajmniej powłoki bo te widzialem u nas poniewaz mam jedno certyfikowane studio Fierballa w mieście, chodz jak dla mnie lekko odbijajac od tematu to ida po bandzie i to na całego jesli chodzi o ceny ich produktów, chcąc korzystać tylko z ich kosmetyków kupując prywatnie, dla siebie naprawdę można by złapać się za głowe ile kasy by wyszło, druga sprawa duża część produktów dostępna tylko dla certyfikowanych właśnie studi i jak dla mnie to średni temat.....ale to tak tylko na marginesie W planach też jest położyć ceramikę na cały samochód, ale raczej nie fireballa bo zbankrutowałbym Jeszcze przed tym mam do pomalowania zderzak, maskę i parę innych dupereli bo albo są odpryski itp. więc nie wiem czy nie za jednym zamachem pomalować cały samochód
blade13 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 W dniu 20.03.2018 o 22:07, FroS-t napisał: certyfikowane studio Fierballa Dokladnie jak nasze studio... Bedzie Talon na felgi już po niedzieli
niwet Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Parę nowych fantów Downpipe 2,75, Osłona Aluminiowa i oploty hel pod nowe heble Podziękowania dla chłopaków @bartez80 @tomekhxc za transakcję
niwet Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) @blade13 Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez niwet
Adam87 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 2 godziny temu, niwet napisał: @blade13 Super feleczki Wrzuć zdj jak siedzą na samochodzie..
niwet Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Mechanik dał znaka poziomaka, że mogę wpaść jak idą postępy Jutro podobno odbiór
niwet Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Wszystko już siedzi na aucie, jakieś dwie fotki z zlotu na rozpoczęcie sezonu w Pszczółkach Ostatnia szybko telefonem zrobiona, postaram się ogarnąć niedługo jakieś lepsze fotki 2
qruku Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ładnie się to wszystko spasowało Bixy by jeszcze zrobiły robotę z przodu ..
K4rol81 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Wszystko już siedzi na aucie, jakieś dwie fotki z zlotu na rozpoczęcie sezonu w Pszczółkach [emoji6] Ostatnia szybko telefonem zrobiona, postaram się ogarnąć niedługo jakieś lepsze fotki Ładnie siadło, I do jasnego lakieru pasuje Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Adam87 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, niwet napisał: Wszystko już siedzi na aucie, jakieś dwie fotki z zlotu na rozpoczęcie sezonu w Pszczółkach Ostatnia szybko telefonem zrobiona, postaram się ogarnąć niedługo jakieś lepsze fotki Super wyszło Kontrast felgi do auta idealnie
niwet Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2018 W dniu 23.04.2018 o 20:39, Adam87 napisał: Super wyszło Kontrast felgi do auta idealnie Dzięki W dniu 23.04.2018 o 19:11, qruku napisał: Ładnie się to wszystko spasowało Bixy by jeszcze zrobiły robotę z przodu .. W dniu 25.04.2018 o 19:44, marcinch001 napisał: Pakuj bixy . Już niedługo i będą na pokładzie, razem z nowymi modami do ryjka Parę strzałów
Rekomendowane odpowiedzi