Adam87 Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 No będzie napewno wyróżnienie 1
Frond Side Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Wiec chyba będzie sztos Z sedana podchodzi tylni normalnie czy rzeźba? Edytowane 18 Października 2019 przez Frond Side
niwet Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 27 minut temu, Frond Side napisał: Wiec chyba będzie sztos Z sedana podchodzi tylni normalnie czy rzeźba? Zobaczymy efekt finalny po lakierowaniu auta Od sedana nie podchodzi do avanta, a dtm wychodził jedynie w sedanie, więc rzeźba tylnego zderzaka która nie jest wbrew pozorom taka łatwa, bo zderzak dtm'a jest zrobiony z innego tworzywa
WojtekA6C7 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Przejrzałem cały profil i muszę przyznać że naprawdę Bryka robi wrażenie...z modami lecisz gruubo Foty z sesji mistrzowskie ktoś zna się na rzeczy
DarekS4 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam. Gdzieś ty dorwał zderzak z carbonowa dokłądką ?? Chyba nie w PL bo większośc skupiłem Super stan gratki. Ciezko już kupić DTMa który gdzies nie był naprawiany.
Mordeliuss Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Łoooooo auto sztoooos a każdy mod tylko dodaje klasy i smaku. Nie zatrzymuj się
niwet Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 W dniu 29.12.2019 o 21:24, DarekS4 napisał: Witam. Gdzieś ty dorwał zderzak z carbonowa dokłądką ?? Chyba nie w PL bo większośc skupiłem Super stan gratki. Ciezko już kupić DTMa który gdzies nie był naprawiany. W PL, a żeby było jeszcze śmieszniej to na fb z rozbiórki dtma Ogólnie tylny zderzak ma lekkie pęknięcie od góry, ale przy przerabianiu do avanta i tak góra idzie out W dniu 30.12.2019 o 09:14, Mordeliuss napisał: Łoooooo auto sztoooos a każdy mod tylko dodaje klasy i smaku. Nie zatrzymuj się Nawet nie mam zamiaru Powiedziałbym, że to dopiero początek z grubszymi modami w porównaniu z tym co już jest
Pomponiusz Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 W dniu 28.06.2017 o 14:28, niwet napisał: Lpg na miejscu, a lampy i grill pomalowane Chciałem dać jeszcze relingi i listwy przy szybach dipem... ale raczej byłby marny efekt ponieważ dip ma lekko "porowatą" strukturę, więc zostawiam tak jak jest. Koła raczej strata pieniędzy malować dipem jeżeli być może w przyszłości będę je zmieniał. Ogólnie to mam niedosyt bo przód trochę jest wyżej od tyłu... chociaż na foto tego tak bardzo nie widać Wywaliłem dystanse z tyłu bo koła były równo z błotnikiem i przycierało mi na nierównościach Planuję dyfuzor s4 razem z przelotem i od razu końcówki inne, więc musi zostać tak jak jest Zacne autko, niemalże identyczne jak moje:) muszę swój grill s4 przemalowac na czarny połysk bo grafit tak średnio do srebrnego
niwet Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2022 Auto chwilę temu zmieniło właściciela, więc temat do zamknięcia w miejsce b7 wjechała f10 535i w której później coś się podłubie jakby ktoś poszukiwał nowe przednie błotniki do b7 i tylny zderzak dtm'a to mam na sell 1
Rekomendowane odpowiedzi