hektor1990dzn Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Witam mam jedno pytanko nie wiem czy temat już był ale nurtuje mnie jedna rzecz po 1 jaki rozmiar szczotek jest w silniku który zasila nasza dmuchawe która dmucha powietrzem na wnętrze samochodu po drugie jeśli po włączeniu klimy czasem dochodzą jakieś dziwne dźwięki jakby ze środka to co to by mogło być? Nie jest to uciążliwe ale jednak chciałbym wiedziec na przyszłość po trzecie czy przy ewentualnej zmianie szczotek jest dużo zabawy czy to jest tak jak przy wymianie szczotek w pralce ?? Bo akurat można by to tak porównać do silnika. Pralki ; ) z góry dziękuje za odpowiedz
Hezen Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 To nie szczotki tylko pewnie łożyska już mają dość i stąd terkotanie/buczenieWysłane z OP3T
hektor1990dzn Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 No Ok a jakie tam są łożyska i czy wymiana jest bardzo skomplikowana ?? Muszę mieć praskę czy nie
Hezen Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ja u siebie zrezygnowałem z rozpoławianiem tego silnika, bo problem byłby z poprawnym jego złożeniem - z tego co pamiętam, złożony na zagięcia blach :/ Wysłane z OP3T
Rekomendowane odpowiedzi