Meehau Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Witam, Panowie mam strasznie irytujący problem. Otóż w czasie jazdy, gdy otwieram okno kierowcy LUB pasażera zaczyna strasznie trzeszczeć głośnik w drzwiach kierowcy. Myślałem, że może jest uszkodzona wiązka w drzwiach, ale czemu dzieje się to samo gdy ucholone jest okno od strony pasażera? Jutro umówiony jestem u elektryka, ale gdy mu opisałem problem sam się zdziwił jak to możliwe, że trzeszczy od strony kierowcy gdy uchyle okno od strony pasażera. Może miał ktoś podobny problem? Jak się zabrać za jego diagnostykę?
olinek2 Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Normalne. Padły plecionki w głośniki. Albo ktos Ci je wymieni albo głośnik do wymiany.
Meehau Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 8 minut temu, olinek2 napisał: Normalne. Padły plecionki w głośniki. Albo ktos Ci je wymieni albo głośnik do wymiany. Mógłbyś rozwinąć o co chodzi z plecionką i co sądzisz o tym, że trzeszczy przy otwarciu drugiego okna? Bo to jeden głośnik, nie oba.
jacek70 Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Pewnie kolega miał na myśli przewody ( miedziana plecionka ) idące do membramy głośnika .
Meehau Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ok. Problem rozwiązany. Jak kolega Olinek2 sugerował wadliwy był głośnik. Wymieniłem i wszystko gra jak należy
Rekomendowane odpowiedzi