Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nowy warsztat Janusza i Wojtka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie właśnie wróciłem z przeglądu u Janusza w jego nowym warsztacie, który otworzył razem z Wojtkiem, obydwoje do niedawna pracowali u Kaczmarczyka. Pełen serwis jak zwykle na wysokim poziomie!!!

Naprawdę polecam!!!! :good:

Ul. Mokra 2a

telefon do Janusza 501 424 686

Opublikowano

zdecydowanie polecam Janusza :notworthy: odwiedzilem go w czerwcu jak startowali z nowym warsztatem robota pierwsza klasa :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pan Janusz - rewelacyjna obsługa, problem z pompą załatwił w trymigi i nie drogo - naprawdę gorąco polecam

Opublikowano

Witam. Po zakupie A4 byłem u Wojtka prywatnie i jestem bardzo zadowolony, zrobił mi rozrząd i jeszcze wykrył kilka uchybień pod maską i je usunął. Później miałem podczas jazdy małe problemy i od razu po opisie tel. co się dzieje, od razu wiedział co jest grane i kilka wskazówek i jest miodzio !!!

Polecam Wojtka, Obym nie musiał korzystać ale jak coś to od razu do niego jadę ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pan Janusz z ul. Mokrej zrobił nam niemałego "psikusa"

:sick3::shocked::confused4:

Robiliśmy u niego w A6 Klocki/tarcze hamulcowe z przodu, oraz klocki hamulcowe z tyłu (mówił, że tarcze jeszcze pożyją)

No więc wszystko ładnie pięknie. Zapłaciliśmy 750zł.

Nastała sobota pakujemy się na wesele, i lecimy w 3 samochody, prędkość przelotowa okolice 150/160

Czerwone światło........ i siostra co za A6 jechała na Cb: "Tata zjeżdżaj bo ... się koło pali u ciebie......" :wallbash: :wallbash: :wallbash: To myk szybko w droge poprzeczną (dobrze, że byliśmy pierwsi na światłach)

Całe szczęście, że koło się nie zapaliło (prawe koło z tyłu) a gaśnica już była przygotowana.

No więc co? Dzwonimy do Pana Janusza i mówimy co się stało. Że koło by się nam o mało co nie zapaliło...... On na to "Nie prawdopodobne"....... Więc odkręcamy koło. A tutaj - .............. nigdy w życiu bym się nie spodziewał tego co zobaczyłem.............- zacisk nie został przykręcony do koła(czy do tego całego jarzma czy jak to zwał), trzymało się na paru gwintach, rękoma można było odkręcić. No więc znów telefon. I mówimy o co chodzi, po kilku "nie możliwe" bardzo przepraszał.

Nie chcemy myśleć coby się stało jakby zacisk się całkowicie odkręcił ;( :shocked:

Opublikowano

Witam :hi: Dziś odebrałem moją niunię po wymianie rozrządu. BARDZO DOBRA OBSŁUGA :good: polecam wszystkim.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bylem dzisiaj niestety zamkniety ale na przyszlosc dla zainteresowanych:

Wojtek: 504005569

Jacek: 509107359

ul. mokra 2a

pon-piatek

godziny otwarcia

8-18

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Korzystałem i jak na razie nie mogę powiedzieć nic złego. Polecam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Również przyłączam się do pozytywnej opinii o omawianym serwisie. Oddałem tam moją na ogólną kontrolę oraz kilka rzeczy do zrobienia. Co prawda z początku miałem obawy, bo z zewnątrz zakład na Mokrej nie budzi wielkiego zaufania, ale park samochodów wokoło świadczy o dużym zainteresowaniu. Miałem do czynienia z Januszem, więc o Wojtku się nie wypowiem, ale Janusz to gość który wie co robi i co najważniejsze jak :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem kolejnym bardzo zadowolonym klientem. Diagnoza błyskawiczna, widać ogromne doświadczenie, no i ceny bardzo przystepne!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a gdzie te kaczmarczyk sie miesci w krakowie warto tam jechac :gwizdanie:ewentualnie ten warsztat co polecacie podalibyscie namiary dzieki[br]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

bylem dzisiaj niestety zamkniety ale na przyszlosc dla zainteresowanych:

Wojtek: 504005569

Jacek: 509107359

ul. mokra 2a

pon-piatek

godziny otwarcia

8-18

Nie Jacek tylko Janusz

telefon 501424686

Gorąco polecam jeszcze raz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie Serwis na Mokrej w Krakowie polecam wszystkim z forum.Szybko sprawnie i nie drogo.Janusz właściciel to profesor samochodów z grupy VAG.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

godziny otwarcia

8-18

Poprawka: 9-18.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno tu nikt nie pisał więc ja napiszę :)

Szczerze polecam ten warsztat - robiłem tam wahacze, koło zamachowe i teraz rozrząd (rano oddałem samochód i na popołudnie był gotowy :good:)

Pełen profesjonalizm i okazyjne ceny. :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Również polecam ten warsztat, robiłem tam pompę oraz kilka drobnych napraw m.in. łożyska, przewody hamulcowe itd. W spawie pompy obawiałem się, że to będzie jakaś grubsza naprawa, ale Janusz przyłożył ucho i od razu postawił diagnozę - pompa do wymiany. Zapłaciłem 400zł. Jedynym mankamentem były niedokręcone śruby chłodnicy. Dzisiaj rano oddałem swoją A4 w ręce Janusza. Powód - wymiana sprzęgła i prawdopodobnie dwumas. Po wszystkim napiszę co i jak.

edit: Samochód odebrany. Wymienione sprzęgło (kpl Sachs), tarcza dociskowa, tarcza sprzęgła, łożysko zwalniające, koło dwumasowe, simering pod koło + dodatkowo osłona przegubu. Koszt 2450zł. Szarpania - BRAK! :> Sprzęgło działa jak należy. Bardzo dobra robota. Polecam!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, ja również serwisuję regularnie samochód u Janusza i zawsze wszystko świetnie zrobione, no i bez obaw odstawiam samochód w jego ręce;) Jedynie co u nich jest niekomfortowe to długie terminy , ale jeżeli chodzi o jakość usług, a także cenę to jestem bardzo zadowolony;) a przyznam, że po zakupie auta miałem niestety sporo rzeczy do roboty i byłem ich częstym gościem....;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po raz kolejny polecam,

Bezbłędna diagnoza i wymiana turbiny w bardzo dobrej cenie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ja 2 razy byłem u p. Wojtka. Jak najbardziej polecam. Szybko w normalnych cenach, jedyny minus to 2tygodniowe kolejki do niego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bylam rowniez i polecam...

Nareszcie ktos z glowa na karku...

Pozdrawiam :)