leklerk3 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Hej panowie, Mam takie krotkie pytanie? Czy da sie wymienic sama rolke w napinaczu mechanicznym (ze sprezyna) od paska wielorowkowego a avf-ie? Czy zmienia sie go tylko i wylacznie z calym napinaczem? Pytam bo ktoras rolka mi terkocze i nie wiem juz ktora a nie chce niepotrzebnie zmieniac calego napinacza. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
rudy51 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Prawdopodobnie jest wymienna, zaglądnij powinno być widać
lukasz51237 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Można wymienić samą rolkę można cały napinacz. Robiłem to u siebie tydzień temu, jak będziesz miał pytania to pisz
leklerk3 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Można wymienić samą rolkę można cały napinacz. Robiłem to u siebie tydzień temu, jak będziesz miał pytania to pisz[emoji4]Robiles bez sciagania przodu? Czy dobrze sie domyslam ze zeby zmienic rolke krece w taki sam sposob jakbym odchylal napinacz do zdjecia paska tylko mocniej?Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
lukasz51237 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, leklerk3 napisał: Robiles bez sciagania przodu? Czy dobrze sie domyslam ze zeby zmienic rolke krece w taki sam sposob jakbym odchylal napinacz do zdjecia paska tylko mocniej? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Jeśli masz samochód bez wisko, tzn masz wentylator elektryczny, to aby zdjąć pasek kręcisz napinaczem (odchylasz go) w prawo, a żeby odkręcić rolkę od napinacza kręcisz w lewo. A jeśli chesz odkręcić cały napinacz to jest na śrubie klucz 13 pod alternatorem. Robiłem bez ściągania przodu. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez lukasz51237
leklerk3 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jasne, dzięki wielkie za porade!
Rekomendowane odpowiedzi