Opublikowano 27 Października 20187 l Godzinę temu, mariusz36 napisał: Na koniec sezonu wpadło nowe koło Miód, ten wzór felg super się zgrywa ? Nie myślałeś, żeby dyfuzor z tyłu zrobić w czerni? ?
Opublikowano 27 Października 20187 l Fajnie się zagrało z tymi jasnymi dodatkami. Też myślałem nad tą felga. Przy czarnym dyfuzorze tył by wyglądał słabo, tak wydaje mi się że jest klasa.
Opublikowano 27 Października 20187 l Pięknie się prezentuje jedynie co mi się nie podoba to opony ? miałem takie same i zaledwie sezon wytrzymały ?
Opublikowano 27 Października 20187 l Autor 3 minuty temu, GrzegorzSi napisał: Pięknie się prezentuje jedynie co mi się nie podoba to opony ? miałem takie same i zaledwie sezon wytrzymały ? Dzięki . Te opony były w komplecie . Opony dość ciche , ale może dla tego tak krótko wytrzymują
Opublikowano 27 Października 20187 l miałem takie opony na 19 i feldze z Bentleya, po 3 sezonach jeszcze miały bieżnika jak sprzedawałem, do tego się na nich przyjemnie jeździło
Opublikowano 28 Października 20187 l 21 godzin temu, mariusz36 napisał: Dzięki . Te opony były w komplecie . Opony dość ciche , ale może dla tego tak krótko wytrzymują Sam nie wiem może tez przyczyniła się trochę moc w przełożeniu na jedna oska bo tez sobie lubie czasem przycisnąć i za każdym takim przyciśnięciem kontrola się włącza wiec i opony cierpią ?
Opublikowano 30 Października 20187 l W dniu 27.10.2018 o 13:24, mariusz36 napisał: Na koniec sezonu wpadło nowe koło Koło na plus Super się prezentuje
Opublikowano 19 Listopada 20187 l Witam somSiaDa SD Że też wcześniej mnie tu nie było...świetny temat, super się go czyta, a jeszcze fajniej się ogląda, fotki z przekładek, dokładań, wymian itd No i to ostatnie koło nareszcie trafione. Gratuluje zapału i chęci Edytowane 19 Listopada 20187 l przez KoJ@K
Opublikowano 20 Listopada 20187 l Autor Witam , witam . Koła też mi się podobają , ale nie wiedziałem że tak zamulą mi auto ? . Ja niestety kocham szybkoś . Jak zmieniłem zaraz po zakupie „17 " na „18" to nie poczułem żadnej różnicy , przy tej zmianie czuć i to bardzo . Przymierzałem wiele kół , nawet „20" , krótkie przejażdżki i wydawało się że tragedii nie będzie , ale jednak jest . Krótko mówiąc - wygląd jest , jazdy nie ma .
Opublikowano 20 Listopada 20187 l Ale czujesz słabsze osiągi przy większym kole czy szerokość tez poszła w górę ? Jak możesz podaj mi jakie masz teraz opony , może pierwszy raz w życiu kupię na zimę 17’ i tez trochę polatam szybciej ?
Opublikowano 21 Listopada 20187 l Autor 21 godzin temu, Marina_Yacht napisał: Ale czujesz słabsze osiągi przy większym kole czy szerokość tez poszła w górę ? Jak możesz podaj mi jakie masz teraz opony , może pierwszy raz w życiu kupię na zimę 17’ i tez trochę polatam szybciej ? Szerokość się nie zmieniła 245 tak jak na „18" , ale czuć przymulenie auta . Zimę mam 18 / 245 / 40 . teraz kupiłem Dunlop Winter Sport 5 , przedtem jeździłem na Pirelli Sotto Zero 3 . Do „17 " bym nie wrucił , nie ma takiej opcji
Opublikowano 21 Listopada 20187 l ja też jestem chory jak mam mieć małe felgi ale chociaż bym sprawdził jaka była by różnica na 17' :) pewnie założe zimę na 19 stki tak to się skończy :)
Opublikowano 21 Listopada 20187 l 19 na zimę w b8 to trochę za dużo ale na lato jest idealnie, 17 to już przesada, 18 to idealne połączenie, wygląda ok a przecież kto w zime gupcuje jak latem
Opublikowano 21 Listopada 20187 l Większa i szersza felga a co za tym idzie większa masa i to zapewne główny aspekt zamulenia, 18x8/7,5 na zimę powinno odmulić ?
Opublikowano 21 Listopada 20187 l Autor 8 minut temu, qlimazz napisał: 18x8/7,5 na zimę powinno odmulić Dokładnie , założyłem zimę „18" i wszystko wróciło do normy .