krzysztof-kosior1 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Proszę niech ktoś spojrzy na ten schemat znaleziony na forum... Chyba mam jaką lipę ponieważ jak odłączę u siebie fazator od strony pasażera to pokazuje mi błąd N208 bank2 Jak odłączę ten o strony kierowcy to wyskakuje błąd banku 1... na powyższym rysunku wyraźnie widać, że powinno być na odwrót... czy tu jest jakiaś lipa u mnie? Macie tak samo? O cho tu chodzi...? Borykam się z problemem na banku2 i ciągle grzebię przy głowicy od pasażera... bez skutków... proszę o podpowiedź
Banan Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Chyba na A6 klub pisaliśmy o tym - może zamień piny we wtyce ECU i zobacz czy będzie ok wtedy , pin 114 z pinem 115
krzysztof-kosior1 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 7 godzin temu, Banan napisał: Chyba na A6 klub pisaliśmy o tym - może zamień piny we wtyce ECU i zobacz czy będzie ok wtedy , pin 114 z pinem 115 A czy jest to skomplikowany manewr? W sensie takim, czy trzeba coś lutować itp? Czy tylko przekładka kabelków?
Rekomendowane odpowiedzi