Dibo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Na studiach mam przedmiot Systemy sterowania elektronicznego w pojazdach. Na zaliczenie tego przedmiotu mam zrobić prezentacją PPT z tych systemów. Wybrałem sobie jako auto oczywiście Audi A4. Potrzebuję jakichś linków z opisanymi tymi systemami, najlepiej żeby były też zdjęcia. Zna ktoś może takie strony ? Z góry dzięki.
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 rozumiemy, że chodzi Ci o wszystko, co z elektroniką związane i poszczególne moduły, tak? Czyli np. ABS, ESP, moduł komfortu, jakiś asystent parkowania, Audi Home-Link, etc? To ma być tylko prezentacja sposobu działania tych modułów, czy może okazanie ich budowy, historii, etc?
Dibo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tak o to wszystko mi chodzi Może być prezentacja, budowa, działanie, parametry. Ogólnie wszystko, a ja sobie to skompletuję odpowiednio
adadur Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Spróbuj skontaktować sie z jakąś gazeta motoryzacyjną może ci pomogą bo ten światek czesto otrzymuje przeróżne informacje od producentów na temat wprowadzanych nowinek.
Rekomendowane odpowiedzi