Kacper1800 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, mam pytanie czy doświadczył ktoś kiedys szarpania nowego sprzęgła w a4 b6 1.8t ? Mam założone nowe sprzęgło i nie jestem pewny czy powinno szarpać przy ruszaniu do przodu i do tylu. Poprzednie sprzęgło przed wymiana nie szarpało nic a nic. Liczę na szybka odpowiedz. Pozdrawiam
majkel_majki Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie powinno, jest wadliwe albo źle założone (uszkodzone przy montażu).
Kacper1800 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiele osob pisze ze musi sie ułożyć lub trzeba je przypalić, wyczytałem to nawet tu na forum, czy ktoś jeszcze sie wypowie ?
majkel_majki Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nowe sprzęgło to nie jest duży fiat, że musi się ułożyć, a palenie to debilizm. Przypalonego sprzęgła nie zareklamujesz, stwierdzą ślady przypalenia i pozamiatane. Jeżeli montował to mechanik i on kupował części to jedź z reklamacją, niech zamontuje nowe, a to zareklamuje.
golfagn Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jaka firma sprzęgła? Miałem to samo. Sprzęgło w moim przypadku było wadliwe. Po wymianie problem ustąpił.
Rekomendowane odpowiedzi