GBodzio Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 W takim razie u mnie już nie wyciszaja szmerów a u Ciebie tak, czy to jest minus czy plus to raczej ciężko zmierzyć, tu chodziło o dźwięk a do poprawy przeplywu to trzeba robić az do filtra bo nie tylko te 10cm jest marnej średnicy Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
piotrekb_tt Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 W takim razie u mnie już nie wyciszaja szmerów a u Ciebie tak, czy to jest minus czy plus to raczej ciężko zmierzyć, tu chodziło o dźwięk a do poprawy przeplywu to trzeba robić az do filtra bo nie tylko te 10cm jest marnej średnicy Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu TapatalkaU mnie nie wycisza bo mam zrobiony cały dolot z kwasu ze silikonem przy Turbo....
GBodzio Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 No i fajnie że jesteś krok przede mna, jak byłyby gotowce to pewnie też bym już miał a to rzucone w kąt Jak masz zdj i ewentualnie jakis wymiar to możesz napisać bo nie widziałem Twojego tematu jeszcze Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Dolot 76mm udało się złożyć[emoji846] przyszło też nowe turbo [emoji41]
Rekomendowane odpowiedzi