ddiablo.vip Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 witam , potrzebuje pomocy w dobrze poduszek silnika do swojej b7 2.0 tdi. włozyłem niedawno nowe turbo , zrobiłem oprogramowanie na +200 i zostaja mi uszkodzone poduszki . nie wiem czy 2.5 , 2.7 , 3.0 mają te same parametr wiec proszę o pomoc . nie chce wkładać takich samych gdyż przy tej mocy mogą nie wytrzymać wole się ubezpieczyć w przód Potrzebne są 2 szt . z czujnikami .( moje sie "zsikał" )
.Pablo. Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 A co ma moc do poduszek. Przeguby, sprzęgło to się zgodzę ale poduszki. Kup oryginal i po sprawie bo zamienniki lubią przenosić drgania na karoserię. Ps jak zaczniesz strzelać ze sprzęgła to wierz mi padnie sprzęgło a nie poduszki.
ddiablo.vip Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Tarcza 3.0 kevlarem obita także wytrzyma przeguby itd tez .. wiec jedynie poduszki mam od 2.0 i jednak wydaje mi sie że te od 3.0 będą mocniejsze jednak inna waga silnika i zachowanie . chociaż moze być to samo . wiec stąd pytanie. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez ddiablo.vip
Rekomendowane odpowiedzi