sebamol Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam, Panowie chcę przerobić lampy na bi-xenon czyli nowe soczewki, przetwornice...i teraz moje pytanie...czy polecacie jakąś firmę do tego, może znacie opinie??? Szukałem w necie i sporo tego jest, a z opiniami gorzej... Byłbym wdzięczny za jakieś informacje... pozdro
Karasik2 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Podepne się jak zrobić z normalny H7 bi-xenony lub xenony ale nie wiem jak sie zabrać do tego myślałem tylko o używkach ale nie wiem czy to podchodzi P&P ?
sebamol Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 Nikt nie ma jakichś doświadczeń lub nikogo do polecenia w tej sprawie???
plxhorrorx Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam, koledzy ja sam przerabiałem zwykłe reflektory na bixenon, wstawiłem projektory f-xr d2s. Tak to wygląda.
Karasik2 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 całkiem całkiem to wygląda i świeci ! Napisze co gdzie i po ile kupowałeś? 1
Rekomendowane odpowiedzi