Karasik2 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 W dniu 21.12.2020 o 18:25, Krzysztof.95 napisał: Widzieliśmy się późną sobotą na wlocie do Krk od strony Zabierzowa pod estakadę Generała Tadeusza Rozwadowskiego. ? Lampy przód na żywo robią robotę! no toż to moje okolice:)dom praca przedszkole następnym razem trąbij bo pewnie spałem
johnnythebest Opublikowano 27 Maja 2021 Opublikowano 27 Maja 2021 W dniu 25.05.2021 o 15:18, Karasik2 napisał: Zabawy lakiernicze part II Jak ogarnąłeś maskę?
Bambr97 Opublikowano 28 Maja 2021 Opublikowano 28 Maja 2021 Pamiętasz może co to za lakier na felgach? Wyglądają super
Karasik2 Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Opublikowano 31 Maja 2021 W dniu 28.05.2021 o 14:05, Bambr97 napisał: Pamiętasz może co to za lakier na felgach? Wyglądają super niestety nie podjechalem pod firme ktora zajmuje sie felgami przyłożyliśmy 1 lepszy wzór felg w kolorze grafitowym spasowało i tak machneli wszystkie oczywiscie bez dekli tu już pojechałem z felgą i zamawiałem puszkę sprayu pod kolor ale na niej tez nie ma lodu lakieru 1
Krzysztof.95 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Mnie czeka ta sama robota. Nadkola nowe czy naprawione?
Karasik2 Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 27.06.2021 o 12:35, Krzysztof.95 napisał: Mnie czeka ta sama robota. Nadkola nowe czy naprawione? Nadkola zamienniki + lakierownie + cieniowanie drzwi ..robione na Bieżanowie
Karasik2 Opublikowano 31 Października 2021 Autor Opublikowano 31 Października 2021 Panowie dawno nie pisałem. U mnie zmiany i dotarłe koszty które mnie podłamały Zaczęło się od dymienia na biało po odpaleniu ...jakby papierza wybrali. Po diagnozie padło stwierdzenie ..głowica pęknięta (wyeliminowalem chodniczke spalin oleju i inne). Głowica miaka 12 pęknięć.. Kupiłem zregenerowana w Grupie Wilk a wymianę zleciłem auto Nalepa z Pod Krakowskich Węgrzce... Głowica przejechała uzbrojena i na gwarancji co nie dało się jej sprawdzić czy jest ok przed montażem gdyż straciłbym gwarancje. Gliwice założyli nowe uszczelki nowa uszelka pod głowicą nowe oringi pod pompki ..odbieram auto s tu jeszcze gorzej niż było... Jadę do innego mechanika bo do poprzedniego straciłem zaufanie. Diagnoza wymieniona głowica była uszkodzona. Co widać było bez jej rozbrajania...dramat 4900 wyrzucone w błoto. Miesiąc szukania głowicy 4 przyjechały ( używki) każda miała wady ... Więc wymieniany słupek Jestem przed pierwszym odpaleniem we wtorek trzymajcie kciuki Dodam że poprzedni mechanik wymienił dosatko sam pasek rozrządu a zamiast uszczelek dawał silikon i czeka mnie walka znimi ( mam zdjęcia jak partocza robote) oraz walka z Grupą Wilk czy oddadzą kasę za głowicę... Nowy motor ma przebieg 167k km Stary miał 305 k
staniek Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Niezłe przeboje, współczuje oby teraz było już OKi ! Pozdr
Adam87 Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Artur, będzie dobrze Ja też miałem dopiero chyba 4 głowice dobrą.
Karasik2 Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Opublikowano 8 Listopada 2021 Operacja udana Co zauważyłem: - po wymianie silnika z pompą oleju na łańcuchu wzrosło spalanie o ok 2l na 100km - w środku podczas jazdy jest znacznie głośniej ( wymienimy jeszcze poduszki pod silnikiem i zobaczymy efekty) - silnik pracuje super odpala od kopa i nie dymi :) 1
Adam87 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Artur i o to chodziło U mnie też jakby deczko głośniej wydaje się pracować. Co do spalania to dziwne, że wzrosło. Pewnie z zadowolenia ciśniesz jej teraz i dlatego tak pokazuje
K4rol81 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 7 godzin temu, Karasik2 napisał: Operacja udana Co zauważyłem: - po wymianie silnika z pompą oleju na łańcuchu wzrosło spalanie o ok 2l na 100km - w środku podczas jazdy jest znacznie głośniej ( wymienimy jeszcze poduszki pod silnikiem i zobaczymy efekty) - silnik pracuje super odpala od kopa i nie dymi O kurła niezłe cyrki, a z tą regenerowana głowica to dramat , skoro jest na gwarancji to dlaczego mają kasy nie oddać? co do głośniejszej pracy i spalania to sprawdź synchronizację wałków , ja ostatnio u siebie ustawiałem bo z 0 zjechała na -6 i spalanie większe ,po ustawieniu widzę ze jest lepiej ze spalaniem .
Karasik2 Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Opublikowano 9 Listopada 2021 4 godziny temu, karol1981 napisał: O kurła niezłe cyrki, a z tą regenerowana głowica to dramat , skoro jest na gwarancji to dlaczego mają kasy nie oddać? co do głośniejszej pracy i spalania to sprawdź synchronizację wałków , ja ostatnio u siebie ustawiałem bo z 0 zjechała na -6 i spalanie większe ,po ustawieniu widzę ze jest lepiej ze spalaniem . Oko sprawdzę! A głowicę oddałem czekam na zwrot 1600 zł
KoJ@K Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Tak jak Karol wyżej napisał, sprawdź synchro i dla pewności narazie ustaw na 0.
Rekomendowane odpowiedzi